Tribuna
Pompierii ISU Sibiu au avut 80 de intervenții în ultimele 48 de ore
Laura BUCIU
1232 vizualizari
Pompierii ISU Sibiu au avut 80 de intervenții în ultimele 48 de ore

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru  Croitoru” al judeţului Sibiu au avut, în ultimele 48 de ore, unui număr de 80 de  solicitări venite pe numărul de urgență 112, cele mai multe fiind cazuri medicale.

Luni, în jurul orei 08.30, pompierii militari ai Secției de pompieri Mediaș  au intervenit de urgență la ieșirea din localitatea Dumbrăveni spre Viișoara pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ce se manifesta la compartimentul motor al unui autoturism. Nu au fost victime. Au ars mase plastice din compartimentul motor în proporție de 40%. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

În aceeași zi, în jurul orei 17.00, pompierii militari ai Stației de pompieri Agnita au fost solicitați să intervină pe DJ 106D, comuna Bârghiș,  pentru  stingerea unui incendiu ce se manifesta la una din anvelopele unui autocamion ca urmare a frecării pe carosabil. S-a intervenit prompt pentru stingerea și răcirea anvelopei. Nici în acest caz nu au fost înregistrate victime.

Marți dimineața, în jurul orei 7.30  un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Miercurea Sibiului a intervenit pe DN1, între localitățile Miercurea Sibiului și Apoldu de Sus unde un autoturism a ieșit înafara părții carosabile și s-a răsturnat. În urma accidentului o femeie de cca 61 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la spital cu politraumtisme.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA