Continental
Tribuna
Polițiștii sibieni (se) vor purta (cu) mănuși și măști
Laura BUCIU
1480 vizualizari
Polițiștii sibieni (se) vor purta (cu) mănuși și măști
© Răzvan NEGRU

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu au solicitat circa 1.000 de măști și tot atâtea perechi de mănuși, pentru a fi distribuite polițiștilor care intră în contact cu populația. Cererea vine în contextul epidemiei de gripă dar și de coronavirus.

„Am solicitat şi măşti de protecţie şi mănuşi şi substanţe dezinfectante. (...) Momentan avem astfel de soluţii pe stoc şi măşti şi mănuşi, pentru că la Criminalistică mai lucrăm cu astfel de mijloace de protecţie”, a spus, într-o conferință de presă, șeful IPJ Sibiu, Tiberiu Iulian Ivancea.

 

Purtarea măștilor de către polițiști rămâne la stadiul de recomandare

 

Polițiștii din Sibiu nu sunt obligați să poarte mască sau mănuși, măsura fiind una rămasă ca recomandare a conducerii IPJ Sibiu.

„Le recomandăm celor care lucrează la ghişeu în momentul de faţă. Este o recomandare. Unii le folosesc, alţii nu. Noi le-am dat de câteva zile. Am cerut la nivel central cred că în jur de o mie de măşti şi o mie de perechi de mănuşi”, a mai spus Ivancea.

Primul român confirmat cu noul coronavirus a fost confirmat, miercuri seara, la Institutul Matei Balș din București. Este vorba de un tânăr din Gorj.

Până în prezent, la nivelul județului Sibiu nu sunt persoane care să aibă acest nou virus.

comentarii
1 comentarii

Ce inseamna sa ai chimist de codlea la conducere! In sf se poate afirma la adevarata valoare! Pensie lunga si groasa, cat mai rapid, pana nu vine catu sa ti-o taie!
Cris
27.02.2020 21:22
Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia