Tribuna
Sevis
Polițiștii sibieni recomandă prudență în trafic
Polițiștii sibieni recomandă prudență în trafic
Foto cu caracter ilustrativ © www.facebook.com/politiasibiu

Polițiștii sibieni le recomandă șoferilor să manifeste prudență în trafic, pentru a preveni posibile incidente, date fiind condițiile meteorologice actuale.

„Conduceți cu viteză redusă și adaptată condițiilor meteo – rutiere de pe traseul pe care vă aflați. Mențineți permanent o distanță de siguranță față de autovehiculele care circulă în față și asigurați-vă foarte bine înainte de efectuarea manevrelor de depășire,  de schimbare a benzii de deplasare sau de viraj la stânga. Folosiți luminile de întâlnire pe tot parcursul deplasării, indiferent de categoria de drum pe care conduceți. Nu conduceți sub influența alcoolului, dar nici obosiți, oboseala este la fel de nocivă. Purtați centura de siguranță și asigurați-vă că și pasagerii o poartă”, au transmis reprezentanții Poliției Sibiu.

Pietonilor li se recomandă să traverseze doar prin locurile special amenajate și marcate corespunzător, doar la culoarea verde a semaforului și numai după ce s-au asigurat că șoferii au oprit pentru a le acorda prioritate.

Toată țara este sub cod galben de ploi și temperaturi scăzute, până vineri. La munte sunt anunțate ninsori și lapoviță. (L. B.)

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia