Tribuna
Polițiștii sibieni le recomandă șoferilor să stea acasă. Pe lângă situația medicală, este și cod galben de ninsori și vânt
Polițiștii sibieni le recomandă șoferilor să stea acasă. Pe lângă situația medicală, este și cod galben de ninsori și vânt

Sibiul este, timp de trei zile, sub cod galben și sunt posibile ninsori. Până miercuri, la ora 10.00 va ninge moderat în zona montană. De asemenea, vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de 55 - 70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Din acest motiv, dar și dată fiind situația medicală din țară, reprezentanții Poliției Sibiu le recomandă șoferilor să stea acasă. Dacă trebuie să plece la drum, oamenii legii spun că „este vital” să țină cont de câteva sfaturi.

„Circulați cu viteză adaptată la condițiile de vizibilitate redusă, precipitații, carosabil umed, drum în curbă. Măriți distanța între autovehicule astfel încât, în eventualitatea unui eveniment neprevăzut, să puteți opri în siguranță. Folosiți luminile de întâlnire pe tot parcursul deplasării, indiferent de categoria de drum pe care circulați. Asigurați-vă foarte bine înainte de a depăși, de a vira la stânga sau de a schimba banda de deplasare. Nu conduceți dacă sunteți obosiți sau ați conumat alcool. Respectați semnalele polițiștilor rutieri aflați pe traseul dumneavoastră”, sunt recomandările reprezentanților Poliției Sibiu. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia