FITS 2022
Tribuna
Polițiștii au dat amenzi sibienilor care nu au respectat carantina
Laura BUCIU
2238 vizualizari
Polițiștii au dat amenzi sibienilor care nu au respectat carantina
Foto cu caracter ilustrativ © facebook.com/politiasibiu

Polițiștii sibieni au continuat acțiunile de verificare în contextul stării de alertă. Au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina un număr de 660 de persoane.

De asemenea, au fost verificate 36 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 240 de mijloace de transport, din care 6 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale în valoare de 17.500 de lei, dintre care patru sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii carantinei, în valoare de 16.000 de lei. Au fost date și 7 sancțiuni pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție, în valoare de 1.500 de lei și o sancțiune cu avertisment pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea.

Pentru nerespectarea măsurii carantinei, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Sibiu au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei unui tânăr în vârstă de 20 de ani, domiciliat și carantinat în orașul Săliște, depistat în municipiul Sibiu, pe Bulevardul General Vasile Milea.

De asemenea, tot pentru nerespectarea măsurii carantinei, polițiștii din cadrul Poliției orașului Copșa Mică au sancționat o femeie în vârstă de 27 de ani, din Copșa Mică, un bărbat în vârstă de 28 de ani din Axente Sever și un bărbat în vârstă de 69 de ani, din satul Cenade, cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare.

 

comentarii
1 comentarii

Proasta asta pare că se bucură cînd mor oameni sau cînd sunt amendați cei vii.
Un cititor
16.09.2021 17:39
Din aceeasi categorie
SEVIS

Campanie de comunicare

Turul ciclist al Sibiului

LINIA VERDE

Comunicat de presa

Comunicat de presa

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Comunicat de presa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA