FITS 2024
Tribuna
Podul Minciunilor, părăsit de "lacătele iubirii”
Podul Minciunilor, părăsit de

Cei care şi-au prins “lacătele iubirii” pe Podul Minciunilor din Sibiu şi încă nu şi
le-au recuperat, nici nu o mai pot face. Astăzi, luni, 15 iunie, se împlineşte terme­nul limită impus de reprezen­tanţii Pri­măriei Sibiu celor care vor să îşi “recu­pe­reze” legământul prins pe Podul Minciunilor.
Lacătele vor fi demontate de angajaţii municipalităţii, însă acest lucru a fost anunţat încă de la începutul lunii, iar unii îndrăgostiţi şi-au recuperat simbolul legământului lor până acum.
Totuşi, lacătele demontate vor fi depozitate şi păstrate, astfel încât cei care  nu au reuşit să ajungă la Sibiu până la jumătatea lunii iunie, să poată intra în posesia legământului dragostei lor.
Reprezentanţii primăriei spun că această măsură este necesară pentru a nu se ajunge într-o situaţie asemănătoare celei din Paris, unde, anul trecut, o parte din grilajul de pe Pont des Arts (Podul Artelor) s-a prăbuşit sub greutatea “lacătelor iubirii”.
Podul Minciunilor este unul dintre obiectivele emblematice din centrul istoric al Sibiului. De numele lui se leagă legende şi poveşti care fac din el un popas ce nu poate fi ratat de turişti. Acesta este primul pod de fontă din România, lucrările de construcţie fiind încheiate în 1859. (L.B.)

comentarii
1 comentarii

Nu te lasa influentat de opiniile altor persoane,poti sa realizezi un
venit suplimentar,foarte usor , de acasa din confortul tau,tot ce ai nevoie
este un PC, si cateva cunostinte elementare de operare.
Da curs acestui anunt si trimite =INFO= la adresa de email florin_33_2006@yahoo.com si vei afla mai multe detalii.
Florin
15.06.2015 07:07
Din aceeasi categorie
CONTINENTAL

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica