Tribuna
Comunicat de presa
PNL Sibiu și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare. Raluca Turcan deschide lista pentru Camera Deputaților și Nicolae Neagu pentru Senat
ADVERTORIAL
3081 vizualizari
PNL Sibiu și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare. Raluca Turcan deschide lista pentru Camera Deputaților și Nicolae Neagu pentru Senat
© facebook.com/pnlsibiu

Filiala Sibiu a PNL și-a desemnat sâmbătă, prin vot, candidații la alegerile parlamentare, pe cele două liste regăsindu-se atât deputați cu experiență, cât și tineri liberali.

„Proiectele Sibiului au nevoie de sprijin în Parlament și Guvern, iar noi, liberalii, avem obligația de a propune cei mai buni oameni care să reprezinte județul. Misiunea pe care ne-o asumăm este aceea de a accelera dezvoltarea țării și vom face asta printr-o coeziune eficientă a echipelor din administrația publică locală, din Parlament și Guvern cu Președintele României, Klaus Iohannis. Sibienii au arătat Partidului Național Liberal o încredere onorantă la alegerile locale, iar propunerile noastre pentru alegerile generale vin ca urmare a acestui fapt” – a afirmat președintele PNL Sibiu, vicepremierul României Raluca Turcan.

Lista de candidați a PNL Sibiu pentru Camera Deputaților este formată din Raluca Turcan, Christine Thellmann, Constantin Șovăială, Răzvan Pop, Cornel Macarie și Otilia Man, iar cea pentru Senat din Nicolae Neagu, Vlad Vasiu și Marcela Răulea.

„Experiența în activitatea parlamentară și suflul nou al tinerilor care sunt deja de ani de zile alături de PNL Sibiu sunt o parte dintre atuurile listelor noastre. Promovăm oameni care au luptat pentru Sibiu, care au ținut piept PSD-ului în cea mai neagră perioadă parlamentară din istoria ultimilor 30 de ani, care și-au dovedit atașamentul față de oraș și județ și care nu doar promovează valorile europene, ci le practică zi de zi. Viitorii parlamentari liberali de Sibiu își asumă nu doar parteneriatul cu administrația locală sibiană, ci și implementarea acestui tip de parteneriat în România ca mecanism esențial de dezvoltare” – mai spune Raluca Turcan.

Vicepremierul României afirmă că necesitatea unei majorități liberale în Parlamentul țării și, ulterior, formarea unui guvern profesionist, au devenit o condiție pentru depășirea problemelor cauzate de guvernarea PSD și că de ele depinde continuarea marilor proiecte.

„Alegerile locale au demonstrat că românii, sibienii la rândul lor, apreciază performanța. Îi îndemn să țină cont de aceleași criterii la votul din 6 decembrie, să țină cont de felul în care PNL a gestionat criza, de pașii pe care i-am făcut într-un singur an, de proiectele deblocate, să țină cont, practic, de realitățile de lângă noi. În Sibiu acestea sunt poate mai evidente decât în alte părți – începând cu susținerea noului Spital Județean, cu deblocarea șantierului autostrăzii Sibiu-Pitești, cu inițierea Centurii Sud, cu proiectele de apă și canalizare, cu deblocarea Centurii Mediaș… Am demonstrat că se poate!” – afirmă Raluca Turcan.

Liberalii susțin că o majoritate PNL în Parlament va conduce la crearea unui Guvern de profesioniști, unul stabil în fața atacurilor politicianiste, un guvern în care Președintele României să aibă încredere și care să reclădească țara.

PNL Sibiu va depune listele de candidați miercuri la prânz la Biroul Electoral Județean.

comentarii
15 comentarii

Bine ma, tot voi si iarasi voi, pe mine ma-ti pierdut definitiv, deci NU MAI VOTEZ CU NIMENI, eu care eram convins ca la vot e obligatoriu sa mergi.
Guvernatorul Transilvaniei
17.10.2020 20:09
Da, avem candidați tot unul și unul: Raluca SOMA Turcan, Constantin SOLDO Șovăială. Răzvan FUEGO Pop. Nicolae METALCAR Neagu.
Din acest motiv eu voi vota cu USR.
Najibullah Ramzan.
17.10.2020 21:55
Da da USR ca acolo sunt numai ingerasi... Pe Barna cu mana pana la umar in borcanul cu fonduri publice si cu dosar deschis ne facem ca nu il vedem ..OK!
USR + dar mereu pe minus!!!
17.10.2020 22:19
Ca să fie clar despre coarnele cui vorbim.
Un cititor
17.10.2020 22:28
Încă mai este timp să modificați listele....Cred , parerea mea , este că , Mircea Dorin Crețu ,actualul Prefect ,trebuie pus pe primul loc la Senat sau Camera Deputaților ....
Viorel Cordo?
17.10.2020 23:44
Toți venetiicii, gen Turcan Soma Raluca sunt trimisi acolo in numele orasului nostru. Indivizi care n-au nici o treaba cu Sibiul, in afara de a sustrage banii bugetului prin firme de gunoi si alte scheme, au fost doar trimisi sa imparateasca "provincia" si sa faca o mascarada din asa zisa democratie. Ce cauta, domnilor, o ființa de teapa Ralucai Tatarcan-Turcan de la Moldova sa fie aleasa sa ne reprezinte pe noi ?!... Nu vedeti ca toata schema asta politica romaneasca e o mare bataie de joc ? Unde este reprezentativitatea ?!?!?!?!? PARCA DESPRE ASTA ERA VORBA...pe noi nu ne reprezinta Turcan, ea reprezinta Bacaul si Moldova... dar, cumva am ajuns sa o platim noi. Ce sa zic.... felicitari pentru 1918, am ajuns sa nu mai avem nici macar reprezentanti, doar bani de dat.
Ioan Ardeleanu
18.10.2020 00:10
Avem si noi falitii nostrii gen Metalcar , nu mai aduceti din Moldova si Oltenia ca avem destui. Eu zic ca Fuego tb sa fie pe prima pozitie .
MC Hammer
18.10.2020 07:33
Am votat de cand ma stiu cu PNL , acum era cazul ca neagu si turcana sa dispara , din acest motiv cred ca vor pierde alegerile .PACAT .
SIBIAN PNL-ist
18.10.2020 07:40
La voi la pseudo- PNL (in esenta PD-ul de trista amintire) nu se poarta distantarea sociala? Voi sunteti imuni si la LuCOVID si la bun simt! Cand ma uit la personajele din foto mi se face greata!
Ratonul Sovietic
18.10.2020 12:22
hauleu
din nou raluka von botosd)bolovani)ani venita la sibiu via stolo
pdlista basista ebista(citi bani ai decartat la nunta fa?),ci studii la snsap fostul stefan gburghiu
jigodia amtiromana
si normal domnisoru pop unul din initiatorii festivalului homo din sibiu
18.10.2020 13:30
Viorele, nu mai pune virgula intre subiect si predicat!
@viorel cordo?
18.10.2020 16:49
Ei, nu, ca chiar m-am saturat! Dna Raluca este parlamentar de Sibiu pe viata?! Si mai vorbeati de comunisti...
18.10.2020 16:51
Vreau sa-i dedic dnei Turv=can o melodie: Trandafir de la Moldova/ Candideaza un' ti-e vorba..
18.10.2020 16:52
Eu votez cu Albin Marinescu!
Honorius
18.10.2020 20:02
Ce-ar fi ca doamna Turcan sa merga sa candideze la Botosani acolo de unde vine???De ce vine tot la Sibiu?? Pe cine reprezinta din Sibiu, ea nefiind sibiana????
ION Sibianu
19.10.2020 16:05
Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia