Tribuna
PNL, împotriva Ralucăi Turcan
Laura BUCIU
1513 vizualizari

Consilierii locali ai Partidului Naţional Liberal au refuzat, ieri, să voteze proiectul de repartizare a unui spaţiu pentru deputatul Raluca Turcan. Preşedintele interimar al PNL Sibiu, Eugen Mitea s-a ridicat, în şedinţa ordinară a CL, şi a spus că nu va vota acest proiect de hotărâre, în semn de protest. "Consilierii locali ai PNL nu vor vota acest proiect. Noi ne abţinem, pentru că în momentul în care în plen se discuta bugetul, doamna deputat era în altă parte. De aceea, noi nu credem că este oportun ca doamna deputat să primească birou de deputat", a spus, în CL, Eugen Mitea.
Cu toate că şi Eugen Mitea, şi Virgil Popa s-au abţinut de la vot, deputatul Raluca Turcan a primit spaţiul de pe strada Fabricii nr. 2, pentru amenajarea biroului de deputat. Şi Ion Ariton a primit spaţiu pentru birou senatorial. Acesta va fi pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 39. Cele două spaţii vor fi închiriate de SC Urbana pe perioada exercitării mandatelor celor doi parlamentari, conform legislaţiei în vigoare.

comentarii
12 comentarii

Turcano,ti-am mai spus: PLEACA CAT MAI REPEDE DIN SIBIU INAPOI LA BOTOSANI! INVATATA-TI CONJUDETZENII SA PLANTEZE ARBORET FORESTIER VALOROS(STEJAR,ULM,FAG,CARPEN,PLOP, SALCIE,MESTEACAN,ARIN) CA SA NU MAI FACA TIZIC DIN BALEGAR DE VACA,ORI DE CAL!!! BAGAMI-AS PENISUL IN GURA TA DE MOLDOVEANCA SPURCATA!!!...POATE ASA VEI VORBI MAI PUTIN!!!!!
Vasile Kasapul-Nicadorul
27.02.2009 00:56
Sa iti fie rusine ca scrii astfel de cuvinte. Probabil ca atnci cand parintii iti faceau educatie erai plecat de acasa. Inainte de debitezi astfel de ineptii gandeste si informeazate si vezi cum stau lucrurile cu adevarat. RUSINE!!!!!!!!
un sibian - pentru Vasile Kasapul-Nicadorul
27.02.2009 08:18
ne meritam soarta cu un asemenea ANIMAL (vasile)
lucian
27.02.2009 09:03
Nu animalul este "di vina" ci clasa politica ce l-a adus la o astfel de disperare. Se scrie "informeaza-te".
Ne meritam soarta si fiindca nu facem altceva s-o indreptam in afara de a comenta pe blogguri.
un cascat
27.02.2009 09:26
mmai buciule, in titlu puteai sa spui tot, nu mai era nevoie sa bati apa in piua si sa tot repeti ca nu vor vota!Incearca sa fii mult mult mai concisa!Scrie-ti in palma intai, cat incape acolo, si apoi transcrie pe tastatura.
turcu
27.02.2009 10:25
n-ar trebui sa se mai impacienteze d-nul E. Mitea asa mult deoarece el este cauza pentru care sibienii au votat cu ``moldoveanca``, in perioada cat a fost viceprimar
sibianul
27.02.2009 13:05
expresia lui Vasile-Kasapul e ceva tipic in PNL, deci pe mine nu ma mai surprinde o asemenea exprimare.
pensionar
27.02.2009 13:12
Laura buciuma din tabara PNL
vasile
27.02.2009 13:17
Imi cer scuze ptr.vocabularul porcos folosit la ora 00:56(pur si simplu vreau, ca multi alti sibieni dezamagiti de prestatia ca om politic a moldovencei pripasite pe la Sibiu,plecarea acestei pitzipoance din burgul de pe Cibin) dar ,inainte de a posta comentarii pe marginea relatarii Laurei Buciuma,PENTRU CORECTA INFORMARE A OPINIEI PUBLICE invit politicos cititorii online cu internet la indemana sa vizualizeze pw youtube.com secventa numita "Raluca Turcan ii face homosexuali pe sibieni".Vizionare placuta!
Nicadorul
27.02.2009 18:23
Imi cer scuze ptr.vocabularul porcos folosit la ora 00:56(pur si simplu vreau, ca multi alti sibieni dezamagiti de prestatia ca om politic a moldovencei pripasite pe la Sibiu,plecarea acestei pitzipoance din burgul de pe Cibin) dar ,inainte de a posta comentarii pe marginea relatarii Laurei Buciuma,PENTRU CORECTA INFORMARE A OPINIEI PUBLICE invit politicos cititorii online cu internet la indemana sa vizualizeze pw youtube.com secventa numita "Raluca Turcan ii face homosexuali pe sibieni".Nici FDGR-ul nu mai este cu P.D.-L.-ul!!!Vizionare placuta!
Romani,doar o eventuala guvernare a Legiunei Arhanghelului Mihail mai salveaza Tara de la dezastrul moral si material din prezent!
Nicadorul
27.02.2009 18:28
Imi cer scuze ptr.vocabularul porcos folosit la ora 00:56(pur si simplu vreau, ca multi alti sibieni dezamagiti de prestatia ca om politic a moldovencei pripasite pe la Sibiu,plecarea acestei pitzipoance din burgul de pe Cibin) dar ,inainte de a posta comentarii pe marginea relatarii Laurei Buciuma,PENTRU CORECTA INFORMARE A OPINIEI PUBLICE invit politicos cititorii online cu internet la indemana sa vizualizeze pw youtube.com secventa numita "Raluca Turcan ii face homosexuali pe sibieni".Ma mir ca dupa atatea vorbe de ocara,jigniri si invective adresate autoritatilor locale si judetzene, moldoveanca fara coloana vertebrala mai este intreaga din punct de vedere fizic! Chiar nu se gaseste nimeni sa o puna la punct? VIRTUS ROMANA REDIVIVA!!!Felicit in mod sincer pe concitadinii Eugen Mitea & Virgil Popa pentru atitudinea lor in cazul prezentat mai sus!
Vizionare placuta a filmuletzului sus-numit!
Romani,doar o eventuala guvernare a Legiunei Arhanghelului Mihail mai salveaza Tara de la dezastrul moral si material din prezent!
Nicadorul
27.02.2009 18:37
Imi cer scuze ptr.vocabularul porcos folosit la ora 00:56(pur si simplu vreau, ca multi alti sibieni dezamagiti de prestatia ca om politic a moldovencei pripasite pe la Sibiu,plecarea acestei pitzipoance din burgul de pe Cibin) dar ,inainte de a posta comentarii pe marginea relatarii Laurei Buciuma,PENTRU CORECTA INFORMARE A OPINIEI PUBLICE invit politicos cititorii online cu internet la indemana sa vizualizeze pw youtube.com secventa numita "Raluca Turcan ii face homosexuali pe sibieni".Ma mir ca dupa atatea vorbe de ocara,jigniri si invective adresate autoritatilor locale si judetzene, moldoveanca fara coloana vertebrala mai este intreaga din punct de vedere fizic! Chiar nu se gaseste nimeni sa o puna la punct??? VIRTUS ROMANA REDIVIVA!!!Felicit in mod sincer pe concitadinii Eugen Mitea & Virgil Popa pentru atitudinea lor in cazul prezentat mai sus!
Vizionare placuta a filmuletzului sus
Nicadorul
27.02.2009 21:00
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA