Tribuna
Ploi și ninsori la munte, în județul Sibiu. Temperaturile, mai scăzute decât cele normale
Ploi și ninsori la munte, în județul Sibiu. Temperaturile, mai scăzute decât cele normale
© Răzvan NEGRU

Vremea caldă se lasă așteptată, la Sibiu. Luni, vremea va fi ușor mai rece decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. În zonele joase, temporar se vor semnala ploi, ce vor avea și caracter de aversă. La munte, pe arii relativ extinse se vor semnala precipitațiile mixte, ninsori în zonele înalte. Cantitățile de precipitații pot depăși izolat 10 l/mp în zonele joase și vor fi mai însemnate în zonele montane și submontane unde pot depăși pe arii restrânse 15-20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 4 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Marți, vremea va fi ușor mai rece decât normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Temporar, se vor semnala ploi care vor avea și caracter de aversă în cursul zilei și care pot fi însoțite și de descărcări electrice. La munte se vor semnala precipitații mixte, ninsori în zonele înalte. Izolat, cantitățile de apă pot depăși 10 l/mp în zonele montane și submontane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări locale, îndeosebi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 14 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Miercuri, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros în cursul zilei când, local se vor semnala averse de ploaie ce vor fi însoțite și de descărcări electrice. La munte precipitațiile vor fi mixte, cu ninsori trecătoare pe creste. Noaptea cerul va deveni variabil și doar izolat vor mai fi condiții de precipitații mixte slabe în zonele montane. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare de 40-50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 4 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Joi, vremea se va încălzi. Cerul se va acoperi treptat. Local se vor semnala averse de ploaie însoțite și de descărcări electrice. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare în sudul județului și mai susținute în zonele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 6 și 8 grade.

Vineri și în weekend, temperaturile vor marca o ușoară scădere, iar vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Temporar va ploua, îndeosebi în prima parte a intervalului, iar la munte precipitațiile vor fi mixte.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia