Tribuna
Sevis
Ploaie, lapoviță și ninsoare în Sibiu, până în weekendul viitor
Ploaie, lapoviță și ninsoare în Sibiu, până în weekendul viitor
© Răzvan NEGRU

Vremea va fi caldă în cursul zilei, iar cerul se va acoperi treptat după orele amiezii de luni. Pe arii restrânse, va ploua pe parcursul zilei de luni, iar seara și noaptea aria precipitațiilor se va extinde treptat în întreaga zonă la început sub formă de ploaie și lapoviță, iar spre dimineața de marți, predominant sub formă de ninsoare. La munte în cursul zilei trecător se vor semnala precipitații mixte, iar noaptea va ninge și se va depune strat consistent de zăpadă. Pe arii restrânse cantitățile de precipitații vor depăși 15-20 l/mp, mai ales în zona montană. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în sudul județului și la munte ce vor depăși local 55-65 km/h, viscolind zăpada la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 12 grade, iar cele minime între 0 și 1 grad. În zonele montane și submontane, izolat se va forma ghețuș. 

Marți, vremea se va răci accentuat față de intervalul precedent. Cerul va fi mai mult noros. În cursul zilei, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar noaptea pe arii restrânse va mai ninge slab, mai ales la munte. Vântul va sufla în general moderat cu intensificări temporare de peste 60 km/h în zonele joase și de peste 70-80 km/h la munte, viscolind sau spulberând zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 3 grade, iar cele minime între -8 și -5 grade. Pe arii restrânse se va forma ghețuș, mai ales în zona montană.

Miercuri, vremea va fi rece, izolat geroasă noaptea. Cerul va fi temporar noros în cursul zilei când pe arii restrânse la munte și izolat în rest va ninge slab. Noaptea cerul se va degaja parțial. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale, mai ales la munte unde va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 2 grade, iar cele minime între    -10 și -7 grade.

Joi, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros și local va ninge, în general slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în zonele joase și locale la munte unde va viscoli sau spulbera zăpada. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 2 grade, iar cele minime între -6 și -4 grade.

Vineri și în weekend, temperaturile vor crește ușor, iar vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va prezenta înnorări temporare în prima zi când pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte slabe, iar la munte ninsori, apoi va deveni variabil iar vremea va fi în general frumoasă cu ceață local în cursul dimineților. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia