Tribuna
PNL
Plimbare cu bicicletele, cu scop caritabil, pentru copiii din centrele de plasament
Andra MARINESCU
973 vizualizari
Plimbare cu bicicletele, cu scop caritabil, pentru copiii din centrele de plasament
© Facebook Colt Charity Bike Ride 2019
Sibienii propun o tură caritabilă de bicicletă, potrivită atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. În timp ce vor pedala și se vor distra, vor contribui la organizarea de ateliere de art-terapie pentru copiii din centrele de plasament. Evenimentul va avea loc vineri, 9 august, de la ora 18, în Parcul Sub Arini.


Doritorii se vor întâlni la scările din fața Stadionului, din Parcul Sub Arini.
"Pornim pe pista de biciclete din Parcul Sub Arini, facem un popas în pădure, în apropiere de Rășinari, și ne întoarcem tot pe pista de biciclete", spun organizatorii.
Înscrierea în cursă se face pe https://asociatiadepoveste.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=8595, printr-o donație minimă de 20 lei/persoană. Este necesar să specificați numărul și numele persoanelor înscrise, până joi, 8 august.
Evenimentul face parte din proiectul de strângere de fonduri ”Ateliere de art-terapie Phronetik®”, organizat de Asociația "De Poveste", în parteneriat cu Colt Technology Services.
"Ne dorim să organizăm timp de un an, bilunar, ateliere de art-terapie Phronetik® pentru zece tineri beneficiari ai Centrului de Plasament Orlat. Atelierele vor fi susținute de un terapeut atestat și au ca scop să îi ajute pe copii să își facă puțină ordine pe plan fizic, mental, emoțional și spiritual", arată organizatorii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

anunt de intentie consultanta

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia