Tribuna
AFF
Plaja și locul de joacă plutitor de pe Lacul Binder se redeschid de la 1 iunie
Plaja și locul de joacă plutitor de pe Lacul Binder se redeschid de la 1 iunie

 

„Pregătiți de vară? Până la concediu, puteți petrece frumos timpul liber chiar în Sibiu, la Lacul Binder care, din 1 iunie, își redeschide și plaja, împreună cu locul de joacă plutitor de pe apă, după ce la finalul lunii aprilie s-a deschis zona de sporturi nautice, cea de promenadă și terenurile de volei” este mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Sibiu. 

 

“Lacul Binder se redeschide complet de la 1 iunie, atât pentru cei activi, care practică sporturile nautice și voleiul, cât și pentru sibienii care doresc să se relaxeze pe plajă, pe pontoane sau la o plimbare. De Ziua Copilului le-am pregătit celor mici un mic cadou – în 1 și 2 iunie vor avea acces gratuit. Nu uitați însă că, cei mici, cu vârsta de până la 14 ani, trebuie însoțiți de un adult, pentru siguranță. Vă invit la Lacul Binder, o zonă de timp liber în oraș, la 5 minute de centru.” Spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

 

„Pasionați de sport? Pe Lacul Binder se pot practica wakeboarding, schi nautic, stand up paddle boarding și canoe, atât de începători, cât și de cei experimentați. Echipamentele se pot închiria din locație. Reamintim că instalația de transport pe cablu pentru wakeboarding și ski nautic este singura de acest tip din Transilvania din punct de vedere al lungimii cablului. 

 

Cele două terenuri de volei de pe plajă sunt de asemenea disponibile pentru jocul în echipă, cu cei dragi.

 

Vă este dor de soare? Plaja cu nisip de aproape 2000 mp, șezlongurile, plaja verde și pontoanele de pe mal vă stau la dispoziție de joi, 1 iunie. În apă se poate înota în siguranță, temperatura acesteia fiind plăcută, de 22°C. Subliniem că apa este testată o dată la 2 săptămâni pentru a verifica dacă este corespunzătoare calitativ. 

 

Locul de joacă gonflabil WiBit este un mod plăcut de a vă bucura de apă și de joacă, indiferent de vârstă. Pentru siguranță, zona este supravegheată în permanență de un salvamar. 

 

Căutați liniște și relaxare? O plimbare pe maluri, un popas pe o bancă și o cafea sau o gustare pe terasa panoramică vă vor reîncărca, cu siguranță” se mai arată în comunicatul Primăriei. 

 

Pe https://laculbinder.ro/ puteți găsi mai multe informații despre activități, precum și despre regulile și tarifele de acces. Biletul de intrare sau abonamentul îl puteți procura fie direct la intrare, fie online, unde puteți face și programare pentru sporturile nautice. 

comentarii
6 comentarii

DECI DACA ESTI IN VARSTA SI VREI SA TE PLIMBI IN JURUL LACULUI NU POTI. E GRATIS DOAR INTRE ORELE 20-23. HALAL ORE DE RECREERE. SA VA FIE RUSINE DOAMNA PRIMAR, A-TI TRANSFORMAT NATURA NOASTRA CARE NE APARTIMEA INAINTE IN BUSINESS.
GIGI
31.05.2023 13:03
De la cine vine denumirea ,, Lacul lui Binder,, ??

Cine a fost Binder ...și ce a vrut el ??
adolf innocentiu
31.05.2023 16:56
Binder a fost un negustor care a făcut carieră ( ! ) în domeniul fabricării cărămizilor !

Pe locul carierei s-a infiltrat apă !

Putem spune că Binder ,,a pus o cărămidă,, la dezvoltarea industriei materialelor de construcție !!

Unde sunt urmașii lui Binder ,să revindece ( ! ) terenul de sub lac ??
Sile
31.05.2023 17:09
Cea mai timpurie amintire legată de Ziua Copilului :1 Iunie 1958 !

Eram în curtea Școlii de pe strada Dimitrie Anghel ( azi, retrocedată ) .

Era ...după ploaie , dar în curtea școlii era presărat nisip, deci nu era noroi.

Tânărul ( atunci avea 11 ani ) Viorel Hizo punea la cale meciuri între clasele de elevi !! Se afirma deja ca antrenor !!
Sile
31.05.2023 17:45
La 1 Iunie 1959, am vizitat pentru prima dată o expoziție cu desene făcute de copii !
Evident , majoritatea desenelor erau grotești ; doar câteva reușite , realizate cu ajutorul părinților ...
31.05.2023 17:54
În liceu am avut doi colegi de clasă născuți la 1 Iunie ( 1951 )
Bijutescu Adrian ( azi medic la Mediaș )
Ionescu Mihai ( arhitect, RFG )
31.05.2023 17:59
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA