Tribuna
PNL
Plăcerea de a preda și bucuria de a învăța se văd la Astra Film Cinema
Plăcerea de a preda și bucuria de a învăța se văd la Astra Film Cinema
Poate fi vreodată o școală Raiul pe pământ? Da, dacă înveți la Headfort, ultimul internat rămas din Irlanda, un loc rural idilic, în care copiii de școală generală se află sub ghidajul revigorant, entuziasmant și original alunui cuplu de profesori. Documentarul "Internatul", în regia semnată de Neasa Ní Chianáin și David Rane, va dezvălui acest lucru, joi, 30 ianuarie, de la ora 19, la Astra Film Cinema.

 


"Documentarul dezvăluie, timp de un an de zile,în mod candid și jucăuș, dinamica dintre elevi și profesori, combinarea creativă a tradiționalului cu modernul în lecțiile predate, aventura, pasiunea și sentimentul de revelație resimțit de elevi pe parcursul orelor.  De Ziua internaţională pentru non-violenţă în şcoală, acest documentar ne arată că experiența educațională se poate realiza cu devotament și compasiune, stârnind puternice emoții pozitive", spun reprezentanții Astra Film Cinema.


Prețul unui bilet este de zece lei. Biletele se pun în vânzare cu 15 minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu).
Informații suplimentare pot fi obținute apelând numărul de telefon 0269/202.418.

comentarii
1 comentarii

Cu doar 10 lei vezi ceva ce nu poate fi adevărat decât în câteva școli din România. În ciuda inspectorilor picați din cer.
23.01.2020 22:28
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia