FITS 2024
Tribuna
Pieţele sibiene, rezervate aproape în întregime
Pieţele sibiene, rezervate aproape în întregime

Societatea care adminis­trează pieţele agro-alimentare din municipiul Sibiu are deja solicitări pentru aproape toate spaţiile de comercializare a fructelor, legumelor, florilor, lactatelor şi cărnii, a anunţat, în conferinţa de presă, prima­rul Sibiului, Klaus Iohannis.
În Piaţa Cibin locurile sunt rezervate în proporţie de 91%, cele din Piaţa Rahovei sunt deja rezervate 98%, iar cele din Piaţa Vasile Aaron apro­ximativ 84%.
Şi Piaţa Obor este solicitată. În acest spaţiu sunt amenajate 169 de spaţii pentru comer­cia­lizarea de produse neali­men­tare, aproape 500 de locuri pentru comercializare de autovehicule second-hand, un sector destinat vân­zării de cereale şi un sector pentru vânzarea de produse en-gros. Cel mai solicitat sec­tor este cel destinat autovehiculelor second-hand.
Investiţiile care vor fi promovate de SC Pieţe SA pentru anul 2014 cuprind con­strucţia unui pavilion co­mercial în Piaţa Cibin, amenajarea unei spălătorii auto self-service în Piaţa Obor şi construcţia a două noi chioşcuri alimentare în Piaţa Obor. De asemenea, pentru acest an este planificată achiziţia unui nou utilaj pentru ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar, anunţă Primăria Sibiu.
Activitatea în domeniul construcţiilor a SC Pieţe SA
s-a concretizat în anul 2013 în contracte cu o valoare de aproape 1.000.000 de lei, cel mai important contract fiind cel pentru execuţia lucrărilor de modernizare a ansam­blului de locuinţe sociale de pe strada Lazaret. În prezent echipa de construcţii efectuea­ză o serie de lucrări la adă­postul pentru câini comunitari şi un contract de amenjare de terenuri sportive multifunc­ţionale pentru un beneficiar privat.comentarii
3 comentarii

NU SPUNETI NIMIC DESPRE SPAGILE PRIMITE DE BIRT DE PE CARAMIDARIEI, CEI MAI MARI AGRICULTORI DIN JUDET
BEN
28.01.2014 03:19
Au ajuns tiganii din Sibiu ce-i mai mari agricultori.Nevestele lor,ca sa nu para de etnie mai neagra,au inceput sa-si vopseasca parul devenind blonde si cu sprancenele negre.
cabuta
28.01.2014 13:18
am luat tzeapa lunii ianuarie de la "agricultorii" din piatza Cibin.
Am cumparat 10kg de cartofi care la prima cantarire electronica aratau fix 10,00 kg, acasa erau 7,8 kg. Domnilor care sunteti administratorii de piata unde este cantarul de verificare, de ce faceti jocul trantorilor din piatza. Cate verificari s-au facut la asa zisele cantare electronice? E incredibil cum in Sibiul lui 2014 se umbla cu ocaua mica.
Am patit-o si cu strugurii negri, tot in piatza Cibin in aceeasi zi.Am cumparat un kg de struguri negri si doua zile m-am facut cu probleme intestinale. Cine mai cumpara din piatza ca mine sa pateasca.
ghitza
28.01.2014 14:29
Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica