Tribuna
Piaţa Ţărănească "Transilvania" împlineşte trei ani
Andra MARINESCU
2539 vizualizari
Piaţa Ţărănească

Acum trei ani, toamna în­ce­pea cu noutăţi. Pe 1 sep­tembrie 2012, în faţa Sălii "Transilvania", se inaugura Piaţa Ţărănească, aceasta numă­rând, atunci, aproxi­mativ 50 de producători. Anul acesta, la împlinirea vârstei de trei ani, vor fi alături de pro­­ducătorii tradiţionali, au­to­rităţi locale şi judeţene. Prin­tre ei, se vor număra Ioan Cin­drea, preşedintele Con­si­­liului Ju­de­ţean Sibiu, insti­tuţie în subordinea căreia funcţio­nea­ză Piaţa Ţără­neas­­că "Tran­silvania", Con­stantin Şo­văială şi Marcel Luca, vice­preşedinţii CJ Si­biu, Geor­geta Purima, direc­torul Ca­merei Agricole Sibiu, Victor Cornea, şeful Serviciu­lui Pu­blic Sala Transilvania, Ovidiu Sitterli, prefectul jude­ţului Sibiu, şi consilieri jude­ţeni.
La ora 10.30, oaspeţii vor participa la o de­gustare de produse tradiţionale comer­cializate în Piaţa Ţărăneas­că, iar de la ora 10.45 vor face un tur al ei, pentru a-i cu­noaş­te pe cei care îi dau viaţă şi aduc, sâmbătă de sâmbătă, produsele proprii.
Producătorii provin din diferite localităţi: Răşi­nari, Poplaca, Gura Râului, Ală­mor, Jina, Sadu, Tălmaciu, Marpod, Orlat, Şeica Mare, Cristian, Boiţa şi Tilişca şi aduc în Piaţa Ţărănească de la preparate din carne, brânzeturi, până la legume, fructe, pâine, dulceţuri şi multe altele.

comentarii
2 comentarii

piata Transilvania este o mare aiureala...tipica din pacate pentru Sibiu si pentru PSD (cei care se tot lauda cu ea)...cei din poza voastra sunt producatori??? vand vin si whisky imbuteliat...probabil sticle primite cadou, etc...."sigur" daca cumperi o sa primesti bon...si daca le cumpara din Metro si prin absurd primesti bon...care e legatura cu idea de "piata taraneasca"...deci nu ne mai aburiti cu 3 ani, etc.
un sibian
03.09.2015 08:29
Este jalnica prezentare pietii Transilvania drept o mare realizare!Asta arata neputinta si lipsa de realizari a celor care ne conduc!Credeti ca o mana de producatori autentici spala imaginea deplorabila a bisnitarilor si a sarlatanilor care colcaie prin piata?Va inselati!De ce nu vorbiti de marile promisiuni pe care le-ati facut si nu ati rezolvat nici una?Nu ne mai aburiti cu povesti cu Fat-Frumos ori Zana Zanelor!
alt sibian
03.09.2015 11:50
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Eurotrip
Valea Viilor Comunicat 2
Licitatie publica

accentmedia