Continental
Tribuna
Piața Mică și Piața Huet din Sibiu, fără mașini! Începe instalarea corturilor pentru Summit
Sorana MAIER
1370 vizualizari
Piața Mică și Piața Huet din Sibiu, fără mașini! Începe instalarea corturilor pentru Summit

Piața Mică și Piața Huet sunt acum într-o ipostază puțin obișnuită pentru sibieni, căci cele două spații centrale ale Sibiului nu mai sunt parcări, ci s-au transformat în spații exclusiv pietonale.

Zilele acestea au început în forță amenajările pentru Summitul European care va avea loc la Sibiu în 9 mai 2019, iar în cele două piețe sunt montate corturile care vor fi folosite ca spații de lucru pentru jurnaliștii și interpreții prezenți la evenimentul european.

Pentru a permite desfășurarea lucrărilor de montaj s-au închis parcările din Piața Mică și Piața Huet până în data de 16 mai, când corturile vor fi demontate.

Persoanele fizice și juridice (inclusiv instituții) care dețin abonamente pentru parcările din Piața Mică și Piața Huet vor avea abonamente valabile pentru orice altă parcare publică stradală cu plată din Sibiu gestionată de administrația locală, cu excepția parcărilor zonale Cazarma 90 și Parcarea Teatrului, în care accesul este reglementat prin bariere și taxe speciale.

Pentru magazinele și unitățile de alimentație publică din cele două piețe, accesul în Piața Mică și Piața Huet pentru aprovizionare va fi permis zilnic, între orele 5 și 9 dimineața.

 Foto: Răzvan NEGRU

 


comentarii
2 comentarii

arata minunat !!!
eco
18.04.2019 07:10
In cele 2 piete nu ar trebui sa fie permis accesul auto.
18.04.2019 13:22
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia