Tribuna
Piaţa mobilă se redeschide sâmbătă în Piaţa Mare
Rareș BIŢU
1465 vizualizari
Piaţa mobilă se redeschide sâmbătă în Piaţa Mare

Cu ocazia primelor zile de primăvară şi a sărbătorilor de la începutul lunii martie, municipalitatea a decis reluarea activităţii pieţei mobile care va funcţiona începând din data de 28 februarie în Piaţa Mare. Începând de sâmbătă, sibienii vor putea cumpăra flori din cele şase rulote puse la dispoziţie de Serviciul Pieţe. Piaţa mobilă va rămâne în Piaţa Mare până în data de 8 martie, inclusiv.
"După această dată urmează să se stabiliească viitoarea locaţie de către conducerea primăriei împreună cu comercianţii şi în funcţie de solicitări. Sibienii care au sugestii cu privire la locaţia unde ar putea să îşi desfăşoare activitatea piaţa mobilă sunt invitaţi să depună o cerere în atenţia Serviciului Public de Administrare a Pieţelor, la sediul serviciului din Piaţa Obor nr. 16 A", spune Daniela Costa, consilier asistent în cadrul Serviciului de Presă şi Comunicare al Primăriei Sibiu.
La Sibiu, piaţa mobilă funcţionează din anul 2008 şi le oferă cumpărătorilor flori şi fructe. Taxa de ocupare pentru comercianţi este de 50 de lei/zi, stabilită prin HCL nr. 172/2008 privind impozitele şi taxele pentru anul 2009.

comentarii
1 comentarii

Cam slaba piata.Flori fara preturi,ca si pe Balcescu,ca si in piata de flori de langa teatru.Nu vede nimeni ca n-au pretul afisat?Dar Politia comunitara,de ce nu vede? Nu are ochelari?Nu mai sunt oftalmologi in Sibiu ? Fructele sunt doar cele din import,nu de-ale noastre.Ar trebui o piata adevarata,cu producatori reali,fara mafiotii de la Cibin...Un croitor ar lua masuri...
mircea dumitru
27.02.2009 12:46
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA