Continental
Tribuna
Petrecere sfârșită în sânge, la Hosman. Procurorii fac cercetări
Petrecere sfârșită în sânge, la Hosman. Procurorii fac cercetări

O petrecere s-a terminat rău pentru un bărbat din Hosman, care se zbate între viață și moarte. Cel care l-a bătut și l-a înjunghiat este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Totul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o petrecere organizată în comuna Nocrich, sat Hosman.

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, între inculpat şi fratele persoanei vătămate s-a iscat un conflict spontan ce a degenerat în acte de violenţă din partea ambilor.

„Intervenind în conflictul celor doi şi în apărarea fratelui său, persoana vătămată G.G. l-a lovit pe inculpatul P.I. cu pumnii, acesta ripostând tot cu pumnii. La un moment dat, suspectul a scos din buzunarul pantalonilor un briceag pe care l-a deschis și cu care a lovit persoana vătămată de mai multe ori în mai multe zone vitale, cauzându-i multiple leziuni traumatice printre care o plagă tăiată în regiunea mandibular stânga, o plagă tăiată laterocervical stângă, o plagă înjunghiată lombar stânga şi o plagă înjunghiată hemiabdominal dreapta cu evisceraţie intestinală, leziuni traumatice care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă si care i-au pus viaţa în pericol”, se arată în comunicat.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore iar în data de 26 ianuarie Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a solicitat arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de omor, solicitare ce a fost admisă de Tribunalul Sibiu. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia