Tribuna
PNL
Peste 70 de expozanți și numeroase premii la Sibiu Wedding Days
Peste 70 de expozanți și numeroase premii la Sibiu Wedding Days
Între 14 si 16 Februarie, Redal Expo va găzdui cel mai mare târg de nunți din Sibiu: Sibiu Wedding Days. Evenimentul, ajuns la cea de-a zecea ediție, reunește și în acest an peste 70 de specialiști și furnizori de servicii și produse din domeniul nunților.

Astfel, toți cei care se pregătesc de nuntă au șansa de a interacționa direct cu wedding planneri renumiți și de a găsi, în același loc, toate serviciile necesare pentru ziua cea mare: de la rochii de mireasă și costume de mire, aranjamente florale, decorațiuni, saloane de evenimente, până la invitații, accesorii, mărturii, formații de nuntă, servicii foto-video și multe altele.

Târgul de nunți de la Sibiu se devoltă de la an la an, reunind din ce în ce mai mulți expozanți din domeniu, într-un cadru special amenajat. Astfel, în 2020 târgul de nunți se va desfășura la Redal Expo, pe o suprafață expozițională de 2.000 de metri pătrați.

Indiferent de tematica evenimentului, de numărul de invitați sau de locația dorită, pe parcursul celor trei zile, expozanții Sibiu Wedding Days vor fi prezenți cu oferte și promoții speciale, pentru toate gusturile.

O nuntă cadou și alte premii la tombolă

An de an, organizatorii târgului de nunți Sibiu Wedding Days alături de parteneri organizează o tombolă în urma căreia oferă unui cuplu norocos o nuntă cadou pentru 150 de persoane, cu servicii de calitate: sală de nuntă cu meniu de mâncare și băuturi, machiaj și coafură pentru mireasă, formație, cabină foto, servicii foto și tort de nuntă.

Pe lângă nunta cadou, cei care vizitează expoziția au șansa să câștige unul din celelalte premii puse în joc: o sedinta foto after wedding, un candy bar, un buchet de mireasa sau spumantul pentru ziua cea mare.

La această tombolă se pot înscrie toți vizitatorii târgului, pe baza talonului de înscriere pe care îl primesc la intrare, odată cu biletul de acces. Marea extragere va avea loc duminică, 16 februarie, începând cu orele 17.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia