Tribuna
PNL
Peste 600 de elevi s-au întrecut la „Cupa 1 iunie”, la fotbal și ștafetă
Ana Maria MĂTUŞOIU
1480 vizualizari
Peste 600 de elevi s-au întrecut la „Cupa 1 iunie”, la fotbal și ștafetă

Peste 600 de elevi au participat, miercuri, la cea de-a treia ediție a „Cupei 1 iunie”, organizată de către Școala cu clasele I-VIII nr. 21 din Sibiu, cu sprijinul PSD Sibiu.

Copiii au făcut mișcare în aer liber, au jucat fotbal și au alergat la proba de ștafetă. La final, eforturile celor mici au fost  răsplătite cu diplome, medalii și cupe oferite de președintele interimar al PSD Sibiu la Municipiu, Horațiu Marin.

Competiția de fotbal a fost destinată elevilor din clasele a III-a și a IV-a, iar cei mici, din clasele 0 și I, s-au întrecut în probe de ștafetă, alergare și viteză.

La eveniment a participat Aron Huzu, fost președinte al Comisiei Centrale de Arbitri și fost arbitru FIFA, figură emblematică pentru sportul sibian.

La „Cupa 1 iunie” au participat și prof. Alexandrul Tacoi, directorul Școlii nr. 21, Darius Mara, profesorul de sport al unității de învățământ sibiene și Lucian Lucescu, din partea Direcției Județene de Fotbal.

  • „Ne-am simţit excelent în mijlocul atâtor copii. Bucuria şi zâmbetele lor ne-au înseninat ziua. Susţinem şi vom susţine şi în viitor organizarea unor astfel de evenimente care să le ofere copiilor posibilitatea de a face mişcare, de a practica un sport, care să le dezvolte spiritul de competiţie. Bucuria lor ne-a molipsit astăzi şi pe noi”, a declarat Horaţiu Marin, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Sibiu.
  • „Astfel de evenimente sportive dedicate copiilor sunt foarte necesare. În era tehnologiei, cand cei mici sunt tentaţi să petreacă ore în şir în faţa calculatorului, a televizorului şi a tabletelor, trebuie încurajată orice activitate reuşeşte să îi aducă în aer liber, să îi covingă să facă mişcare, să petreacă timp în compania celorlalţi copii şi să le dezvolte spiritul de echipă. Şi noi vom face acest lucru. Vom continua să sprijinim organizarea unor astfel de evenimente”, a conchis Bogdan Trif, preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia