Tribuna
SEVIS
Peste 5,7 milioane de lei pentru investiție în modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Sibiu
Laura BUCIU
872 vizualizari
Peste 5,7 milioane de lei pentru investiție în modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Sibiu

Peste 5,7 milioane de lei s-au investit, anul trecut, în modernizarea sistemului de distribuție a gazelor naturale din județul Sibiu, potrivit Delgaz Grid. Principalele investiții s-au derulat la Dumbăveni, Mediaș și Bârghiș și, în același timp, au fost finalizate sistemele de distribuție a gazelor naturale la Săliște și Săcele. În acest an, compania a planificat înlocuirea a peste 35 km de conducte și branșamente de gaze naturale din județ.

 

Potrivit Delgaz Grid, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Sibiu a fost înlocuit, anul trecut, pe o lungime de 12 kilometri, valoarea totală a acestor investiții fiind de circa 5,7 milioane de lei.

Cele mai importante proiecte de investiții pentru modernizarea rețelelor de gaze naturale s-au derulat la Dumbrăveni (3,7 km), Mediaș (3,5 km) și Bârghiș (2,5 km). În municipiul Sibiu au fost înlocuiți 1,8 km de conducte și branșamente pe strada Dorobanților și au fost realizate lucrări de modernizare a stației de reglare măsurare a presiunii gazelor naturale (SRM) amplasată pe strada Lector.  

Totodată, Delgaz Grid a finalizat anul trecut lucrările la sistemul de distribuție a gazelor naturale care alimentează localitățile Săliște și Săcele, în lungime de peste 7 km.

 

Investiții și în 2021

 

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție este prioritară și în acest an, în județul Sibiu. Sunt programate investiții de 8,7 milioane de lei pentru înlocuirea a circa peste 35 km de conducte și branșamente în mai multe localități.

Lucrări importante de investiții sunt programate la Biertan – Richiș - Nemșa (14 km), Dârlos (12 km) și Sibiu (9 km).

De asemenea, anul acesta compania va efectua demersurile necesare pentru realizarea de noi sisteme de distribuție a gazelor naturale pentru alimentarea localităților Fântânele și Galeș, respectiv Dobârca, localitate ce aparține de orașul Miercurea Sibiului. 

 

comentarii
1 comentarii

Si in acelasi timp o "investitie" in distrugerea drumurilor sau trotuarelor...pt ca dupa finalizare vin doar peticeli si nu refacerea integrala
Doreleeeee
03.03.2021 22:13
Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia