Tribuna
Peste 500 de sibieni izolați la domiciliu, 85 în carantină din cauza coronavirusului. Niciun sibian bolnav
Laura BUCIU
2266 vizualizari
Peste 500 de sibieni izolați la domiciliu, 85 în carantină din cauza coronavirusului. Niciun sibian bolnav

În județul Sibiu, miercuri erau 524 persoane în izolare la domiciliu și 85 în carantină din cauza coronavirusului. 13 sibieni, dintre care doi copii, sunt internați.

Pentru depistarea COVID-19 s-au recoltat 131 de probe, însă până acum au venit doar 24 rezultate, toate fiind negative. Alte 107 teste sunt în lucru la Spitalul din Cluj-Napoca.

Până miercuri, Sibiul se menține în topul județelor în care nu există niciun caz positiv pentru coronavirus.

„Reamintim cetățenilor că Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a operaționalizat două numere de telefon  disponibile permanent, în vederea asigurării unei comunicări directe cu persoanele aflate la izolare sau carantină, de pe raza județului, ca măsură preventivă în vederea răspândirii infecției cu coronavirusul Covid-19. Cetățenii aflați în această situație pot apela următoarele numere de telefon: 0269-211254, 0269-216103. Totodată, informăm cetățenii că Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, și organizația neguvernamentală Code for Romania au lansat, luni, 16.03.2020, platforma online COVID-19 Știri Oficiale (stirioficiale.ro)”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Platforma online COVID-19 Știri Oficiale centralizează doar informații din surse sigure, precum comunicatele oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică constituit de Guvernul României, hotărârile Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și înregistrările conferințelor de presă susținute de oficialii cu responsabilități în domeniul managementului situațiilor de urgență.






comentarii
1 comentarii

Pe cetățeni înainte de utilități și virus probabil ii vor lovi rate la bănci
Gabriela
19.03.2020 02:22
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA