Tribuna
Peste 30 de permise reținute și amenzi în valoare de 95.000 de lei, în weekend
Peste 30 de permise reținute și amenzi în valoare de 95.000 de lei, în weekend
© Arhiva Tribuna

În doar trei zile, polițiștii sibieni au constatat cinci infracțiuni la regimul rutier, au reținut 33 de permise de conducere, au retras 7 certificate de înmatriculare și au aplicat 386 de amenzi în valoare de 95.000 de lei.

Prima infracțiune din weekend a fost sesizată vineri seara, în jurul orei 21.00, pe strada Principală din satul Broșteni, unde un localnic în vârstă de 40 de ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Sâmbătă noaptea, după ora 24.00, în municipiul Sibiu, pe strada Cibinului, polițiștii rutieri au testat alcoolscopic un localnic în vârstă de 55 de ani, rezultatul afișat de aparatul etilotest fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Oamenii legii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele bărbatului.

Aproape în același timp, pe raza localității Rășinari, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit pentru verificări un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 23 de ani. Șoferul avea dreptul de a conduce suspendat, iar pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

Duminică noaptea, în jurul orei 01.30, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu, a fost depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Cisnădie, care conducea autoturismul având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, pe strada Valea Mare, din localitatea Șeica Mare, duminică a fost prins și un tânăr în vârstă de 22 de ani, care conducea un microbuz deși nu deține dreptul de a conduce. Tânărul s-a ales cu un dosar penal.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Luna arborilor

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia