Continental
Tribuna
Peste 3.400 de elevi din județul Sibiu vor primi rechizite gratuite
Andra MARINESCU
945 vizualizari
Peste 3.400 de elevi din județul Sibiu vor primi rechizite gratuite
© Răzvan NEGRU
3.446 elevi din județul Sibiu, cu situație materială precară, vor beneficia de rechizite în acest an școlar, printr-un program guvernamental. Cei mai mulți beneficiari sunt elevi de clasele II- IV.


Potrivit unui raport al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, în total vor fi 3.446 de pachete oferite în județ prin programul guvernamental, dintre care 468 sunt pentru elevii din clase pregătitoare, 511 pentru cei din clasa I, 1.536 pentru elevii din II-IV, 795 pentru elevii din clasele V-VII și 136 pentru elevii de clasa a VIII-a.
În municipiul Sibiu, vor fi distribuite pachete cu rechizite pentru 1.368 elevi, în Mediaș - 1.362 și Agnita - 716.


"Livrarea pachetelor se face de către ofertant la cele trei centre din județul Sibiu: Grupul Școlar Construcții și Arhitectură "Carol I", strada Pedagogilor nr. 7, municipiul Sibiu; Grupul Școlar Automecanica, strada Brateiului nr. 6, municipiul Mediaș; Colegiul Tehnic "A. T. Laurian", strada Școlii nr. 2, oraș Agnita", explică reprezentanții IȘJ Sibiu.


Școlile trebuie să ridice pachetele pentru elevi între 19 - 26 septembrie.
Programul "Rechizite şcolare" a fost lansat în 2002 și se adresează elevilor din învăţământul de stat, primar şi gimnazial, care fac cursuri de zi.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia