Tribuna
Peste 200 de elevi, acasă din cauza virozelor
Peste 200 de elevi, acasă din cauza virozelor
© Răzvan NEGRU / Arhiva TRIBUNA
Joi, 204 elevi nu au mers la cursuri din cauza virozelor și a suspiciunilor de gripă.


În urma centralizării pe care IȘJ Sibiu a realizat-o joi, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu au fost raportate, în rândul elevilor, 174 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2226 de cazuri de viroză.
Cursurile au fost suspendate la clasa pregătitoare C și clasa a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu, precum și la grupa mică ”Fluturașii” de la Grădinița cu program prelungit Nr. 5 Sibiu, iar în perioada 27 – 28 februarie la Grădinița cu Program Prelungit ”Phantasia Kindergarten” Sibiu, la clasele pregătitoare E, a II-a A, a II-a C și a VII-a D de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasa pregătitoare C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu și la clasele a a I-a B și a VIII-a B de la Liceul Teoretic ”Gustav Gündisch” Cisnădie.
Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu, de suspendarea cursurilor au fost afectați, în total, 204 de elevi și preșcolari.
Unitățile de învățământ cu cele mai multe cazuri de suspiciune de gripă și viroze raportate joi sunt: Școala Gimnazială Roșia - 104, Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu - 94, Școala Gimnazială "Nicolae Iorga" Sibiu  - 86, Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copșa Mică - 85 și Colegiul Național Pedagogic "Andrei Șaguna" Sibiu - 84. (A. M.)






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA