Continental
Tribuna
Peste 2.800 de dosare depuse în primele zile de admitere la ULBS
Andra MARINESCU
717 vizualizari
Peste 2.800 de dosare depuse în primele zile de admitere la ULBS
Peste 2.800 de dosare au fost depuse la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, în primele zile ale sesiunii din iulie de admitere. În total, instituţia academică a scos la concurs 5.493 de locuri pentru studiile de licenţă şi masterat, în sesiunea de vară 2019.


Dintre acestea, 3.485 sunt locuri pentru studii de licență, 1.774 reprezentând locuri subvenționate (fără taxă). Pentru studiile de masterat vor fi alocate 2.008 de locuri, de data aceata 953 reprezentând locuri subvenționate (fără taxă), iar pentru învățământul cu frecvență redusă (IFR) și învățământul la distanță (ID) vor fi scoase la concurs 1.045 (855 locuri pentru învățământul de licență și 190 la master).
Potrivit ULBS, cele mai multe locuri (licență și master, cu taxa și fără taxă) vor fi disponibile la Facultatea de Inginerie, 1.345, în timp ce la Facultatea de Științe Socio-Umane vor fi 1.124 locuri, iar la Facultatea de Științe Economice 565 locuri.


Ştiinţele Socio-Umane, Economice, Ingineria şi Medicina, cele mai căutate


Până acum, cele mai multe dosare au fost înregistrate la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, Inginerie, Ştiinţe Economice şi Medicină.
Prima zi de primire a dosarelor la Ştiinţe Economice, pe 17 iulie, a adus peste 400 de cereri.
Până în prezent, cei mai puţini înscrişi s-au înregistrat la Facultatea de Teologie, în perioada 15 - 17 iulie fiind depuse puţin peste 60 de dosare.
Cei care doresc să se înscrie la una din specializările oferite de facultățile din cadrul ULBS au la dispoziție oferta educațională completă pe site-ul Universității.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia