Tribuna
PNL
Peste 2.400 de cazuri de suspiciune de gripă și viroze în școlile din județul Sibiu. Cursuri suspendate parțial
Andra MARINESCU
2603 vizualizari
Peste 2.400 de cazuri de suspiciune de gripă și viroze în școlile din județul Sibiu. Cursuri suspendate parțial
© Arhiva TRIBUNA
Mai multe grădinițe și o școală din județul Sibiu au suspendat, parțial, cursurile, miercuri, din cauza numărului mare de viroze. Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, miercuri, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu, au fost raportate, în rândul elevilor, 139 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2281 de cazuri de viroză.


Astfel, cursurile au fost suspendate la grupa mare ”B” de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 15 Sibiu și la grupele de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 4 Sibiu (structură a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 26 Sibiu). De asemenea, în perioada 26 - 27 februarie, cursuri nu se fac la clasa pregătitoare C și clasa a III-a C de la Școala Gimnazială Nr. 18 Sibiu, precum nici la grupa mică ”Fluturașii” de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 5 Sibiu. De miercuri până vineri, nici preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit ”Phantasia Kindergarten” Sibiu nu vin la ore.
De suspendarea cursurilor sunt afectați, în total, 180 de elevi și preșcolari.
Conform unei statistici a IȘJ Sibiu, cele mai multe cazuri raportate miercuri au fost la: Școala Gimnazială "Nicolae Iorga" Sibiu - 150, Școala Gimnazială Roșia - 101, Grădinița cu Program Prelungit nr. 15 Sibiu - 88, Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu - 83 și Colegiul Național Pedagogic "Andrei Șaguna" Sibiu - 81.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia