Tribuna
SEVIS
Peste 19.000 de elevi din Sibiu învață online
Liuba STARII
392 vizualizari
Peste 19.000 de elevi din Sibiu învață online

Încă 137 de elevi și preșcolari vor desfășura activitățile didactice în mediul digital. Trecerea la sistemul online este cauzată de situația epidemiologică și creștea cazurilor de infectare cu  virusul SARS-CoV-2.

Potrivit IȘJ Sibiu, orele se desfășoară în sistemul online la: clasa a I –a de la Școala Gimnazială Nr. 23 Sibiu (16 elevi vor învăță în sistemul online); clasa a XII-a F de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu Sibiu – (32 de elevi vor învăță în sistemul online); clasa a XII-a D de la Colegiul Național ”Samuel von Brukenthal” Sibiu – (26 de elevi vor învăță în sistemul online);grupa mică de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 28 Sibiu (26 de preșcolari vor învăță în sistemul online);grupele mică și mare de la Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța Poveștilor” Sibiu  (45 de preșcolari desfășurau cursurile în sistem online de vineri, 19 februarie);clasa a II-a B de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sibiu (29 de elevi vor învăță în sistemul online); clasa Pregătitoare – IV (învățământ simultan) de la Școala Primară Amnaș (opt elevi vor învăță în sistemul online).

Astfel, de la debutul semestrului II al anului școlar 2020-2021, un număr de 12 cadre didactice (11 au desfășurat ore față în față) și 23 preșcolari și elevi (17 dintre ei au participat la cursuri) au fost confirmați pozitivi la virusul SARS-CoV-2.         

Prin urmare, în județul Sibiu, 19.182 de elevi (29,65%), din cei existenți în unitățile de învățământ, vor desfășura orele în sistemul online.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia