Tribuna
Peste 160 de oferte, la Bursa locurilor de muncă din Avrig
Peste 160 de oferte, la Bursa locurilor de muncă din Avrig
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu organizează joi, 14 octombrie, de la ora 10, "Bursa locurilor de muncă”, la Avrig. În cadrul acestuia, opt angajatori vor oferi 163 locuri vacante în diferite domenii.

 “Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare a  persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a  persoanelor care doresc schimbarea locului de muncă actual prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt. Angajatorii care vor participa la ‘Bursa locurilor de muncă’ vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Până la această dată și-au anunțat participarea opt angajatori care oferă 163 locuri de muncă”, spun organizatorii.

Bursa locurilor de muncă se va desfășura la Sala Pavilion, din orașul Avrig, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară valabile la data desfășurării evenimentului.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia