Tribuna
PNL
Peste 145 de metri cubi de lemn tăiat ilegal din pădurile Sibiului, confiscat de polițiști și de Garda Forestieră
Peste 145 de metri cubi de lemn tăiat ilegal din pădurile Sibiului, confiscat de polițiști și de Garda Forestieră
© Arhiva

Polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică specializați în protecția fondului forestier, împreunp cu reprezentanții Gărzii Forestiere Brașov au desfășurat o acțiune amplă pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităților ce se pot comite în domeniul silviculturii, în localitatea Sadu.

În urma unui control la un depozit de material lemnos au fost aplicate amenzi și s-a confiscat cantitatea de 145,77 metri cubi de material lemnos.

„În cadrul activităților desfășurate a fost verificat un agent economic din Sadu, respectiv un  depozit de valorificare a materialului lemnos și instalație de debitat.

În urma neregulilor descoperite au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 30.000 de lei, din care două sancțiuni la Legea nr. 171/2010 și una la Legea nr. 333/2003. Cu ocazia verificărilor la acest agent economic a fost identificată cantitatea de 145,77 mc material lemnos din diferite specii în valoare de peste 30.000 de lei, care era deținută fără respectarea prevederilor legale, aceasta fiind sancționată contravențional. Întreaga cantitate de lemne a fost indisponibilizată în vederea stabilirii provenienței”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Totodată, s-a dispus confiscarea valorică a volumului de 63,32 mc material lemnos din diferite specii, în valoarea de peste 15.000 de lei. (L. B.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat de presa Miodent srl

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia