Tribuna
Pesedistul Gabriel Vlase, propunerea lui Iohannis la şefia SIE
Pesedistul Gabriel Vlase, propunerea lui Iohannis la şefia SIE
© cdep.ro
Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis joi o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe - SIE a lui Petru-Gabriel Vlase, transmite presidency.ro.

Petru-Gabriel Vlase este vicepreședinte al Camerei Deputaților, membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională și membru al Comisiei speciale comune a Camerei Deputaților și Senatului privind analizarea și actualizarea cadrului normativ cu incidență în domeniul securității naționale.
Vlase este absolvent al Colegiului Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare, al Colegiului Superior de Securitate Națională, Academia Națională de Informații și doctor în științe militare și informații - Academia Națională de Informații. A fost ales deputat PSD de Bacău în 2016. El mai face parte din grupurile parlamentare de prietenie cu Israelul, Japonia şi Marele Ducat de Luxemburg şi face parte şi din grupul „Pro America”. Ca activitate parlamentară, a avut 1813 luări de cuvânt, pe parcursul a 90 de ședințe, 1048 luări de cuvânt în Biroul Permanent al Camerei (în 79 de ședințe) și este inițiatorul a 18 propuneri legislative, din care două au fost promulgate ca legi. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia