Tribuna
Sevis
Personalităţi de seamă la Cristian
Ioan VIDRIGHIN
1220 vizualizari

La simpozionul naţional organizat vineri, 21 mai, ora 9, de Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Ovine "Mărginimea Sibiu" în colaborare cu Asociaţia Crescătorilor de Ovine "Măgura", Consiliul Judeţean, ICDM Cristian, primăriile Şura Mică şi Cristian, la sediul Institutului de Montanologie Cristian, sub genericul "Contribuţia cercetării ştiinţifice la consolidarea Asociaţiilor Crescătorilor de Animale", şi-au anunţat participarea o serie de personalităţi ştiinţifice şi cercetători în domeniu.
Remarcăm prezenţa la acest eveniment a deputatului Valeriu Tabără, preşedintele Comisiei pentru Agricultură din Parlamentul României, dr. ing. Radu Rey, preşedintele Forumului Montan din România, Emil Silvaş, membru al Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Bucureşti, Gheorghe Mihaiu, membru corespondent al ASAS Bucureşti, prof. univ. dr. Ioan Pădeanu, de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, Costin Kintescu şi Maria Gina, de la Institutul Naţional de Cercetări Economice din cadrul Academiei Române, precum şi a unor reprezentanţi ai ICDP Braşov, Asociaţiei Naţionale a Crescătorilor de Caprine "Caprirom" Constanţa, ICDM Cristian, DADR, APIA şi DSVSA Sibiu.
Lucrările simpozionului se vor încheia la ora 12, când invitaţii vor participa împreună cu publicul sibian interesat la deschiderea oficială a unei expoziţii de animale (care cuprinde cele mai frumoase exemplare de ovine, caprine, bovine şi cabaline existente în judeţul nostru) şi a unei expoziţii cu vânzare de produse tradiţionale.
Manifestarea se va încheia cu un program artistic susţinut de membrii Ansamblului Artistic "Cindrelul - Junii Sibiului".
comentarii
1 comentarii

sa fie doar vreme buna ca sa putem manca un cocolos cu branza ! criza vine, criza trece, si... vom bea si-o bere rece.
ciobanu
20.05.2010 09:41
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia