Tribuna
SEVIS
Persoanele imobilizate din Sibiu pot fi vaccinate la domiciliu
Sorana MAIER
572 vizualizari
Persoanele imobilizate din Sibiu pot fi vaccinate la domiciliu

Sibienii imobilizați sau care nu se pot deplasa pot primi vaccinul anti COVID-19 la domiciliu, după ce se înscriu pe o listă pe care o realizează Primăria Sibiu.

Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID 19 a aprobat introducerea persoanelor imobilizate și nedeplasabile în etapa II de vaccinare, persoanele care doresc urmând să fie vaccinate la domiciliu, prin intermediul echipelor mobile.

Asistenții personali sau membri ai familiilor acestora îi pot înscrie pe listele care vor fi realizate de Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Sibiu apelând numerele de telefon: 0369/446.441 – Centrul de Servicii Comunitare; 0800.811.822 – Tel Verde Direcția Asistență Socială; 0269/208.928 – Serviciul pentru Persoane cu Dizabilități; sau pe e-mail, la una dintre adresele: protectie.speciala@sibiu.ro; ciad@sibiu.ro .

Direcția de Asistență Socială va solicita numele, prenumele, vârsta, adresa unde locuiește persoana în cauză și unde poate fi găsită de echipele de vaccinare.

În alcătuirea acestor liste, Direcția de Asistență Socială este sprijinită de medicii de familie care au obligația legală de a pune la dispoziție lista proprie conținând persoanele imobilizate sau nedeplasabile pe care le au în grijă, ca pacienți, transmite Primăria Sibiu.

După întocmirea acestor liste, Direcția de Asistență Socială Sibiu le va comunica Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) pentru organizarea procesului de vaccinare.

comentarii
1 comentarii

Nu reusesc sa contactez redactia pe mail,asa ca scriu aici intrebarea mea: vor mai apare articolele Emigrantul roman intre....."?
Multumesc,
vasile coms
vasile comsa
26.01.2021 12:55
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia