Tribuna
Percheziții la dealeri de etnobotanice din Sibiu și localitățile învecinate
Percheziții la dealeri  de etnobotanice din Sibiu și localitățile învecinate

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat luni două percheziții domiciliare în județul Sibiu, la persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi comercializat substanțe psihoactive mai multor consumatori din municipiul Sibiu și din localitățile învecinate. Este vorba de Cisnădie, Șelimbăr, Ocna Sibiului și Orlat. 

Astfel, cei doi bărbați, în vârstă de 27 și 32 de ani, ambii din județul Sibiu, bănuiți de săvârșirea acestor infracțiuni, au fost duși la sediul DIICOT Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În cadrul perchezițiilor, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au ridicat mijloace de probă, constând în pliculețe transparente ce conțin substanțe psihoactive, porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice și telefoane mobile utilizate în activitatea infracțională.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu, precum și echipe de intervenție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. (L. B.)


comentarii
1 comentarii

Ce naiba inseamnā " etno -botanic"?
Zāu, sunā asa, de bine, trendy, cool. Când colo, e interzis! Gizâs!
Gogu
17.01.2023 09:13
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA