Tribuna
ULTIMA ORĂ: Astrid Fodor – prima doamnă viceprimar
ULTIMA ORĂ: Astrid Fodor – prima doamnă viceprimar
Pentru prima dată în istoria Sibiului, o doamnă va ocupa postul de viceprimar al oraşului. Membră FDGR, Astrid Fodor a primit 18 din cele 22 de voturi exprimate astăzi de noul Consiliul Local.

Astrid Fodor are 55 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice din Sibiu. Văduvă din 2001, Fodor este mândră de cei doi fii ai săi. "Unul din fiii mei a terminat Dreptul şi lucrează la Cosmote. Cel mai mic este student. A terminat acum anul trei la Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene de la Sibiu. Urmează să îşi ia acum licenţa", spune noul viceprimar despre familia sa.
În ultimii ani, Astrid Fodor a fost responsabilă de sectorul financiar al Consistoriului Bisericii Evanghelice, în cadrul căruia a ocupat funcţia de director economic.
Reprezentanta FDGR este convinsă că va lucra bine cu primarul Klaus Johannis şi cu Virgil Popa, cel de-al doilea viceprimar ales ieri. "Vom lucra bine pentru că acestă colaborare porneşte de la premize bune, de la premiza de respect reciproc", a declarat ea. Fodor a aflat că va fi propusă pentru scaunul de viceprimar pe 13 ale acestei luni, chiar de la edilul-şef. "Domnul primar m-a chemat în biroul său şi mi-a dat personal vestea că voi fi propusă", a declarat viceprimarul Fodor. Ea consideră că va contribui la buna înţelegere din Primărie şi promite să nu favorizeze pe nimeni. "Deciziile pe care le voi lua vor fi benefice pentru toţi cetăţenii, indiferent dacă sunt bărbaţi sau femei", a specificat doamna viceprimar.
 

comentarii
5 comentarii

Bafta! O sa fie nevoie..
Adriana
19.06.2008 13:51
O sa faca tot ce va dicta Iohanis!De la sedinta de azi a lipsit formula"mult stimate si iubite"ca sa fie ca la congresul x al PCR!
Misa
19.06.2008 14:36
Babataia asta incolora e noua Angela Merkel de Turnisor?
Dorin Nistor
19.06.2008 17:13
eu cred ca e o alegere buna, femeile sunt in general mai corecte ca barbatii
conu'
19.06.2008 17:18
mult succes , Domna Astrid si fiti "barbat " daca momentul de decizie v-o cere .
Personal consider ca aveti puterea sa fiti impartiala cu toti, ceea ce poate duce la un viitor mandat de PRIMAR.
Chiar daca vi-i se lipeste ceva "miere" pe deget ....nu incercati sa bagati toata mana,deoarece poate fi contagios.
BAFTA MULTA si totusi a fiti alaturi si de femeile acestui oras .
Felicia
19.06.2008 21:40
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia