Tribuna
Patru zile "bavareze" cu muzică şi muuuuuuultă bere vă aşteaptă la CibinFEST
Patru zile
© Focus Events/CibinFEST
Mijlocul toamnei înseamnă pentru sibieni şi nu doar pentru ei, Marea Petrecere din Piaţa Mare, la deja tradiţionalul "CibinFEST. Patru zile de veselie, muzică, mâncare şi mai ales bere, mai exact de joi, 20, până duminică, 23 septembrie. Este oferta acestui sfârşit de săptămână la Sibiu.

În Piaţa Mare va fi montat cortul gigant de 2400 mp, în jurul căruia vor fi amenajate un târg de toamnă şi un mic parc de distracţii pentru copii. Fanii CibinFEST vor avea parte în fiecare seară de concerte susţinute de formaţia austriacă Die Dorfer, care va încinge atmosfera aşa cum doar o formaţie de Oktoberfest poate să o facă.

“Ediţia din acest a CibinFEST se desfăşoară sub o formulă diferită – cu o perioadă mai scurtă şi fără parcul de distracţii extreme, dar păstrând atmosfera pentru care vizitatorii fideli revin an de an. Calendarul de evenimente din acest an al Sibiului nu a permis desfăşurarea evenimentului în formula completă, de 11 zile, urmând ca de anul viitor să revenim la perioada tradiţională. Cu această ocazie am decis să păstrăm anul acesta doar principalele elemente care definesc experienţa CibinFEST – cortul, berea, muzica şi târgul de toamnă”, spun organizatorii.

Gastronomia este un element de bază la CibinFEST şi i se acordă o atenţie deosebită, aşa că deja renumita echipă Szigeti Grill va asigura experienţa culinară din cort. Ciolanele imense la grătar, cârnaţii delicioşi şi murăturile delicioase vor fi din nou în prim plan. De asemenea, renumita rulotă Bătrânu' Sas va fi amplasată în exteriorul cortului, pentru cei care caută o alternativă sau se află în plimbare.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 20 septembrie, când, în jurul orei 19, se va da cep primului butoi de bere - moment simbolic de inaugurare a petrecerii ce va dura patru zile.
Astfel, cortul-gigant amplasat în Piaţa Mare va sta la dispoziţia tuturor, cu o ofertă bogată de bere şi produse de gastronomie. În tot timpul zilei, atmosfera va fi asigurată de şlagăre şi muzică bavareză. Seara, programul muzical va fi asigurat de formaţia "Die Dorfer" din Austria, care promite "o atmosferă electrizantă şi multe surprize".

Accesul la eveniment este gratuit.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociaţia Events For Tourism în parteneriat cu A1 Events, eveniment inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producătorul de bere Timişoreana şi Reken, furnizorul celui mai mare cort montat vreodată în Piaţa Mare. Mai multe informaţii pe site-ul www.cibinfest.ro sau facebook.com/cibinfest

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia