Tribuna
Patru elevi din județul Sibiu vor susține BAC-ul special, la Ploiești
Andra MARINESCU
1092 vizualizari
Patru elevi din județul Sibiu vor susține BAC-ul special, la Ploiești
© Arhiva TRIBUNA
Patru elevi din județul Sibiu vor susține sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru componenții loturilor olimpice. Examenul se va desfășura la Ploiești, fiind programat în perioada 16 mai - 5 iunie.

 

Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, din județul Sibiu vor participa la această sesiune patru elevi. Este vorba despre David Felix Heret Cristea, de la Liceul Teoretic ”Stephan Ludwig Roth” Mediaș, care va participa la competiția de ciclism din cadrul Konya MTB CUP, Andreea Dragoman, de la Liceul Teoretic "Axente Sever" Mediaș, care va participa la Jocurile europene, la tenis de masă, Gabriela Viorica Vlad, elevă a Colegiului Național Pedagogic "Andrei Șaguna" Sibiu, care va merge la Cupa Samsung 2019, la Go, și Victor Bogdan, elev al Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, care va participa la FIBA 3x3 Nations League 2019, baschet 3x3. 
La nivel național, vor fi 174 de elevi care vor susține Bacalaureatul în această perioadă.


BAC-ul va fi la Ploiești


Sesiunea specială a examenului național de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu din loturile naţionale lărgite care se pregătesc pentru olimpiadele internaționale și concursurile internaţionale sportive va avea loc la Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Ploiești.
Înscrierea candidaţilor va avea loc în zilele de 16 şi 17 mai. 
Probele de evaluare a competenţelor se vor desfăşura astfel: 20 - 21 mai (evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă); 22 mai (evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională); 23 - 24 mai (evaluarea competenţelor digitale).
Probele scrise au următorul calendar:  27 mai (Limba şi literatura română); 28 mai (proba obligatorie a profilului); 29 mai (proba la alegere a profilului şi specializării); 30 mai (Limba şi literatura maternă). 
Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 12), depunerea eventualelor contestaţii fiind programată în cursul aceleiaşi zile (12 - 14). În intervalul 31 mai - 5 iunie vor fi soluţionate eventualele contestaţii şi afişate rezultatele finale.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia