Tribuna
PNL
Părintele Necula reacționează la escrocheriile făcute pe facebook în numele său: „Multă atenție cui încredințați banii, valorile dumneavoastră și conștiința!”
Părintele Necula reacționează la escrocheriile făcute pe facebook în numele său: „Multă atenție cui încredințați banii, valorile dumneavoastră și conștiința!”

Părintele Constantin Necula a transmis joi un mesaj video în care atrage atenția asupra faptului că identitatea sa este folosită de anumite persoane care cer bani în numele său și atrage atenția tuturor să nu comunice cu nimeni pe facebook crezând că este părintele Necula și nici să nu ofere bani.

„Sunt părintele Constantin Necula de la Sibiu și vă îmbrățișez cu drag! Nu și pe hoții care vă confiscă de pe facebook banii și care vă aburesc că aș putea intra vreodată – atât de agramat și atât de prost pregătit în dialog cu dumneavoastră. De un an de zile am închis facebook-ul, nu comunic pe niciun site din cele care sunt prezentate ca fiind ale mele. Vă doresc foarte multă sănătate, dar și multă atenție cui încredințați banii, valorile dumneavoastră și conștiința. Vă rog încetați orice dialog pe orice formă de facebook cu oricine, nu are nicio legătură cu ceea ce lucrez, am lucrat colegii de la Editura Agnos și apoi îi rog pe ceilalți care au încredere în adevăr și în posibilitatea de a-i ajuta pe ceilalți, de a prelua acest mesaj și de a le spune nenorociților acelora care vă exploatează că au depășit orice limită a bunului simț și că le doresc succes la întâlnirea cu organele pertinente ale Statului Român.

Vă doresc un an bun și sper să ne revedem în conferințe, acolo unde mă exprim suficient de bine și suficient de tare încât să înțelegeți cum gândesc despre ceea ce gândiți”, este mesajul părintelui Constantin Necula.

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia