Tribuna
Papa Francisc a transmis mesajul său, la plecare: „Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României”
Papa Francisc a transmis mesajul său, la plecare: „Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României”

Papa Francisc a postat, duminică, după încheierea călătoriei apostolice de trei zile în ţara noastră, un mesaj în limba română pe Twitter. Suveranul Pontif a transmis transmis că se roagă Fecioarei Maria să-şi întindă ocrotirea peste toţi cetăţenii României.

„Fecioara Maria să-şi întindă ocrotirea ei de mamă peste toţi cetăţenii României care, în decursul istoriei, şi-au pus întotdeauna încrederea în mijlocirea ei. Fecioarei Maria vă încredinţez pe voi toţi şi mă rog pentru ca ea să vă călăuzească pe calea credinţei. #ApostolicJourney", a scris Suveranul Pontif, pe Twitter.

Papa Francisc a venit vineri în București, unde a fost așteptat și aclamat de aproximativ 15.000 de pelerini, apoi sâmbătă a călătorit la Șumuleu-Ciuc și apoi la Iași, fiind întâmpinat de cel puțin de 150.000 de credincioși în fiecare loc. Și-a încheiat vizita duminică, plecând de la Sibiu, după ce a oficiat ceremonia de beatificare a 7 episcopi greco-catolici români, pe Câmpia Libertății din Blaj.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia