Tribuna
SEVIS
Panouri de plexiglas ar putea să dispară din școli
Panouri de plexiglas ar putea să dispară din școli

Panourile de plexiglas ar putea să dispără din școli. Acestea au fost recomandate de Ministerul Sănătății și de Guvern, înainte de începerea anului școlar.

„O parte din prevederi se vor păstra, exigenţele se vor păstra, dar este clar că atâta vreme cât lucrăm în clase cu efective întregi va trebui să modificăm o serie de condiţii. (…) Acele celebre panouri de plexiglas – între timp o lume întreagă şi-a dat seama că, atâta vreme cât nu sunt instalate în săli care să aibă instalaţie de climatizare care să scoată aerul, mai mult încurcă decât ajută, spre exemplu. (…) Atâta vreme cât lucrăm în clase cu efective întregi va trebui să modificăm o serie de condiţii”, a declarat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.

Separatoarele au ajuns chiar în Ordinul comun al miniștrilor Educației (Monica Anisie) și Sănătății (Nelu Tătaru) nr 5487/1494/2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, emis în 31 august 2020, reguli care s-au aplicat de la începutul anului școlar actual și care sunt încă în vigoare.

comentarii
3 comentarii

Si de-asta nu incepe scoala fizica?
27.01.2021 17:53
S-au cheltuirt o groaza de bani cu panourile si acum vine dl. ing. Campeanu si ne spune ca nu sun eficiente... Sa mai intelegi ceva!
27.01.2021 21:39
lasa scoala on-line si nu mai zapaciti lumea! atata bajbaiala
28.01.2021 10:36
Din aceeasi categorie
Electrica Furnizare

publicare anunturi

Somarest

Q-House

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia