Continental
Tribuna
"Pământul, în mâinile noastre" sau... ale Școlii Gimnaziale nr. 18
Andra MARINESCU
1432 vizualizari
"Pământul- în mâinile noastre”. Acesta este semnalul lansat în "Săptămâna Altfel" de către elevi și cadre didactice ale Școlii Gimnaziale nr. 18 Sibiu în cadrul unui proiect educațional, cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Regionale și Interjudețene 2019.

O expoziție cu lucrări realizate de copii din județul Sibiu și din țară, cât și o acțiune de ecologizare a spațiilor verzi din apropierea unităților de învățământ participante, fac parte din activitățile prevăzute în acest proiect.

"Copii de la școli și grădinițe din județul Sibiu și din țară își arată atenția și grija pentru mediu în cadrul proiectului educațional „Pământul – în mâinile noastre” ediția a II-a, organizat de Școala Gimnazială nr. 18 și Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 din municipiul Sibiu. Încă de la demararea proiectului, preșcolari, elevi și cadre didactice se pregătesc pentru a dovedi prin desene, picturi, colaje și machete importanța protejării mediului, cât și dezvoltarea unei atitudini pozitive față de acesta. Rezultatele muncii lor s-au putut vedea în cadrul expoziției de Florii organizată la Agenția pentru Protecția Mediului Sibiu, cât și în incinta Școlii Gimnaziale nr. 18 Sibiu care gazduiește expoziția de lucrări pâna la sfarșitul acestui an școlar. Cadrele didactice care doresc implicarea și participarea la acest proiect mai pot trimite lucrări ale elevilor până la data de 17 mai", transmite echipa proiectului.

Proiectul, inițiat de către prof. Banea Claudia și prof. Sinea Nicoleta de la Școala Gimnazială nr. 18 Sibiu, este implementat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu, Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Sibiu, cu sprijinul Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu și ak Asociației ART DREAMS Sibiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia