Tribuna
Palatul Brukenthal din Avrig prezintă "Ştiri de la sfârşitul veacului XXI”
Dan FRÂNCU
2501 vizualizari
Palatul Brukenthal din Avrig prezintă
Pasionaţii de ştiinţă, cercetare, tehnologie de vârf sau astronomie, cei ce doresc să afle încotro se îndreaptă aceste domenii, care sunt cele mai noi descoperiri ori cum va arăta omenirea peste mai puţin de o sută de ani, nu trebuie să rateze "Ştiri de la sfârşitul veacului XXI”, acţiune programată pentru sâmbătă şi duminică (23 – 24 noiembrie 2019), la Palatul Brukenthal din Avrig. Manifestarea este organizată de Asociaţia Proiect Transilvania, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Sibiu, Revista Ştiinţă şi Tehnică şi Societatea Astronomică Română de Meteori.

Conferinţa Naţională “Ştiri de la sfârşitul veacului XXI” (ediţia a II-a) oferă şansa tuturor celor interesaţi de domeniile enumerate mai sus, dar şi oricărui alt însetat de cunoaştere, să întâlnească şi să urmărească prezentări diverse făcute de câteva personalităţi de talie internaţională, cum ar fi Alexandru Mironov, Cătălin Beldea (cunoscut ca “Vânătorul de eclipse”), Valentin Grigore (preşedintele Societăţii Astronomice Române de Meteori), dr. Radu Dop sau prof. dr. Florian Colceag (“Antrenorul de genii”).
Spectacolul ştiinţei şi tehnicii ce va fi găzduit la Palatul Brukenthal Avrig, va face ca cele două zile să devină unele de neuitat, cu amintiri din cele mai interesante, evenimentul fiind unic, atât pentru elevi cât şi pentru profesori sau părinţi.
Înscrierea participanților
Sâmbătă, începând cu ora 10, după deschiderea conferinţei, vor susţine prezentări prof. Alexandru Mironov (Ghidul meseriilor viitorului - partea I), Valentin Grigore (După 20 de ani. Expediția din America de Sud pentru observarea eclipsei totale de soare), prof. dr. Florian Colceag (Alături de voi în educație), Cătălin Beldea (Atacama în eclipsa totală de soare). Seara se va încheia cu o sesiune de socializare în jurul unui foc de tabără, în curtea complexului. Duminică, de la ora 9,30, conferinţa va continua cu prezentările făcute de dr. Radu Dop (Intâlnire cu viitorul) şi prof. Alexandru Mironov (Ghidul meseriilor viitorului - partea II).
Pentru a veni în sprijinul celor ce doresc să participe la întreg programul conferinţei, organizatorii şi gazdele evenimentului au pregătit o ofertă specială, care cuprinde şi posibilitatea servirii prânzului în cadrul complexului, contra cost .
Participarea la conferinţă este liberă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia