Tribuna
Palatul Brukenthal Avrig pregăteşte un adevărat festin Pascal
Palatul Brukenthal Avrig pregăteşte un adevărat festin Pascal

Cum este şi normal, cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii, Învierea Domnului, va fi marcată aşa cum se cuvine şi la Palatul Brukenthal din Avrig, un loc unde sărbătorile capătă un farmec cu adevărat deosebit. Dintre ofertele şi surprizele pregătite în acest an de responsabilii fostei Reşedinţe de Vară a baronului Samuel von Brukenthal – guvernatorul Transilvaniei, pentru oaspeţii ce doresc să le calce pragul în zilele de Paşti, cea mai interesantă este cea referitoare la meniul special disponibil în restaurantul complexului, experienţa culinară propusă şi de această dată fiind una apetisantă.
Şi pentru că aşa este specific acestei perioade, preparatele din carne de miel sunt situate la loc de cinste între felurile de mâncare incluse în această propunere specială. Astfel, gurmanzii care apreciază preparatele din acest fel de carne, îşi vor pune la grea (dar frumoasă!), încercare papilele gustative, dacă vor servi masa tradiţională de Paşti la Palatul Brukenthal Avrig, ciorba, drobul cu telemea, ridichi şi ceapă verde, tocăniţa cu mămăliguţă şi salată de murături, sau friptura cu urzici din grădina lui Brukenthal, fiind doar câteva din minunăţiile ce pot ajunge în farfurii, „ispitele” culinare pregătite de bucătarii complexului.
Nici la capitolul deserturi nu s-a dus lipsă de inspiraţie pentru acest meniu dedicat unei sărbători speciale, laptele de pasăre, budinca de griş cu gem de afine şi clătite umplute cu căpşuni marinate şi  frişcă fiind preparatele de top.
Dacă preferinţele oaspeţilor complexului nu includ preparatele din carne de miel, există posibilitatea comandării oricărui alt preparat existent în meniul general al restaurantului.
După ce aţi servit o mâncare atât de copioasă, vă puteţi relaxa câteva ore în frumoasele grădini ale complexului, să vă bucuraţi de linişte, aer curat, verdele ierbii şi al frumzelor arborilor, sau de culorile frumoase ale florilor ce deja înfrumuseţează acest loc.
Pentru rezervări şi informaţii suplimentare, puteţi telefona la 0269523111 sau 0726234417. (D.F.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia