Tribuna
AFF
Pact pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale
ADVERTORIAL
2285 vizualizari
Pact pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale

Partidul Mişcarea Populară le propune candidaților care deschid listele celorlalte formaţiuni politice parlamentare din judeţul Sibiu la alegerile din 6 decembrie semnarea unui Pact pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor specialeîn perspectiva ciclului legislativ 2020 – 2024.

 

Am elaborat textul acestei înțelegeri ținând cont de faptul că, la referendumul din 2009,  83,81% dintre români s-au declarat de acord cu reducerea numărului de parlamentari la maximum 300. De asemenea, am avut în vedere faptul că, potrivit ultimei cercetări a BCS, 90% dintre români vor eliminarea pensiilor speciale și reducerea numărului de parlamentari la 300

 

Întrucât toţi politicienii le cer românilor să facă sacrificii pentru a trece prin criza care o traversăm, Partidul Mișcarea Populară cere clasei politice să dea un exemplu, să își reformeze instituțiile și să înceapă chiar cu micșorarea Parlamentului și cu eliminarea pensiilor speciale pentru politicieni. În acest sens, propunem candidaţilor celorlalte partide semnarea prezentului document prin care viitorii parlamentari ai judeţului se angajează să susţină, la nivel legislativ, dar şi politic în cadrul propriilor formaţiuni, reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale.

 

Experienţa trecută ne arată că bătălia politică de la nivel local exportată la Bucureşti şi păstrarea parlamentarilor în zona de demarcaţie politică au ţinut județul și țara pe loc. Dacă toate partidele politice din judeţ îşi dau mâna, dacă parlamentarii realizează că sunt, înainte de toate, în slujba cetățenilor şi semnează acest „Pact pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale”, acţionând unitar, la nivel parlamentar şi politic, aceste proiecte mult dorite de români pot deveni realitate în următorul Parlament.

PMP lansează această invitaţie către toate partidele politice parlamentare din judeţ şi îşi exprimă speranţa că, în următorii patru ani, toţi politicienii din județ vor acţiona pentru binele comun al celor care îi trimit în Parlament.  

Ion ARITON,

Președinte PMP Sibiu,

Candidat pentru Senatul României

 

 


comentarii
7 comentarii

Pentru cine nu cunoaște, PMP a pus-o prima pe listă la Camera Deputaților în județul Constanța pe analfabeta EBA, odrasla cea mică a turnătorului Petrov. Iar la județul Sibiu candidează printre alții Stoiță Traian(profu' de muzică de la Școala Regina Maria din Sibiu,fost la psd și la alde) și Ariton Ion, senatorul benzinarilor Ghișe și Șufană din Poiana Sibiului. Mai multe despre candidații PMP pentru alegerile din 6 decembrie a.c. puteți afla vizionând videoclipul ”PMP = PSD: Băsescu vrea să bage în Parlament infractori, traseiști și promovează nepotisme jenante”. Vă doresc vizionare plăcută!
Alcibiade
20.11.2020 00:29
PMP, nu am inteles reducerea tuturor pensiilor speciale sau doar a parlamentarilor, cum scrieti in articol???
20.11.2020 09:35
ioan arinton dan vilcea
un mic traseist
pcr-pd-pdl(prefect si pretin de casa cu udrea und turcan))-alde si din nou cel mai tinar batrin PMP
cuplu cu eba PERFIECT
ariton macar stie sa scrie eba nu e in stare sa citeasca
andrei v
20.11.2020 19:48
Pact? Cum adică, pact? Domnul acesta habar nu are despre înțelesul cuvintelor.
Un cititor
22.11.2020 00:13
Pactul nu este pentru scaderea numarului de parlamentari ci doar pentru a creste cu 1 sau 2 procente la alegeri.
A doua zi dupa alegeri uita toti de pact.
22.11.2020 10:42
Nu vor reusi sa-mi elimine pensia speciala!
Am muncit pentru ea si am renuntat la multe distractii in tinerete!
jianu lucian
22.11.2020 19:56
Cu ce pisicii masii te lauzi ca esti mai special ca restul oamenilor normali??? Ce mama zmeului ai inventat, frunza din copaci?? Hai si ne lamureste de ce esti mai special?? ai un cap , doua maini , doua urechi doua picioare deci esti ca toti oamenii -- Pentru munca depusa e normal sa ai o pensie in valoarea banutilor pe care i-ai facut si contributia la planul de pensie-- dar sa fi -special?? asta nu o inteleg --Dinu Paturica ---din tine-- te face sa fi blestemat de poporul -NORMAL- FIINDCA SFIDEZI PE CEI ONESTI -- ABSOLUT normali--- Iar daca nu ai muncit fizic ci doar varsind --GOGOSI-POLITICE --atunci nu meriti nici cea mai mica pensie din Romania - capish-- nene??
22.11.2020 20:47
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA