Tribuna
Sevis
Pacient, despre neurochirurgul Vicențiu Săceleanu: „Pentru mine este mâna lui Dumnezeu”
Pacient, despre neurochirurgul Vicențiu Săceleanu: „Pentru mine este mâna lui Dumnezeu”

Un pacient operat de hernie de disc la Clinica de Neurochirugie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu ne-a scris, la redacție, pentru a-i mulțumi public medicului Vicențiu Săceleanu și colectivului de secției pe care acesta o conduce. Redăm scrisoarea lui Ilie Matei.

„În 14 ianuarie am fost operat de hernie de disc la Spitalul Județean, secția de Neurochirurgie, condusă de domnul doctor Vicențiu Săceleanu. Am înțeles că Dumnezeu ni-i trimite pe îngerii săi pentru a ne ajuta atunci când speranța noastră devine foarte mică. Pentru mine, domnul doctor este mâna lui Dumnezeu, împreună cu anestezistul și întreg colectivul pe care îl conduce cu atâta dăruire. Merită cele mai alese și frumoase aprecieri. Nu știu dacă în cuvântul „mulțumesc” pot intra toate sentimentele mele de recunoștință de care mă simt invadat în fiecare zi când mă bucur de viață, dar le adresez tuturor simplul „mulțumesc”. Sibiul se poate mândri cu o asemenea somitate cu peste 10.000 de operații pe creier și pe coloană. Vă mulțumesc din tot sufletul, domnule doctor”, a scrie Ilie Matei.

comentarii
3 comentarii

Ce sa vezi, pacientul a facut si statistica operatiilor, peste 10000 de cazuri. C-am cusuta cu ata alba!!!
Sibian
18.02.2019 21:11
povesti nemuritoare!!! daca ar avea un gram de mandrie NU ar cere si NU ar accepta 1 ban de la nimeni!!! oricum sunt mult prea bine platiti!!! nu ne mai aburiti cu tampeniile astea!!!
un sibian
19.02.2019 08:05
Da. Un doctor foarte bun, dar nu m-am lasat pe mana lui pentru ca m-a intrebat UNDE lucrez si mi-am dat seama ca sunt doctori buni si la privat, plus ca acolo primesc chitanta.
pisi rau
19.02.2019 08:26
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia