Tribuna
Opt magistrați noi la Sibiu. Cine sunt judecătorii și procurorii numiți de președintele Iohannis
Laura BUCIU
2789 vizualizari
Opt magistrați noi la Sibiu. Cine sunt judecătorii și procurorii numiți de președintele Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcție a 110 judecători și 86 de procurori stagiari, care au promovat examenul de capacitate în perioada noiembrie 2021 – aprilie 2022. Dintre ei, 8 sunt sibieni.

Șeful statului a semnat decretele de numire în 3 mai, dată la care noii magistrați și-au început activitatea.

Din cei 8 magistrați stagiari, 4 sunt procurori și 4 judecători.

 

Cine sunt judecătorii și procurorii noi de la Sibiu
 

În funcția de judecător au fost numiți: Adriana Elena Boeriu, la Judecătoria Sibiu, Flavius Andrei Grecu, la Judecătoria Sibiu și Andreea Valeria David-Iancu, de asemenea, la Judecătoria Sibiu.

Ioana Gabriela Picioiu a fost numită la Judecătoria Săliște,

În ceea ce privește funcțiile de procuror, este vorba despre : Andrei Iustin Coste, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, Marius Adrian Rotaru, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, Bogdana Irina Burzo, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu. Bogdan Verza a fost numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Săliște.

Instanțele de la Sibiu se confruntă în continuare cu deficit de personal, cu atât mai mult cu cât s-a înregistrat o creștere a dosarelor aflate pe rol.

comentarii
2 comentarii

Pe slugoii sistemului ii ajung blestemele oamenilor si mania lui Dumnezeu:

Fostul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a postat duminică pe Facebook o fotografie în care părea așezat pe un pat de spital, însoțită de un mesaj motivațional despre „normalul nostru” și bucuriile simple ale vieții, dar fără a preciza de ce afecțiune suferă. Ulterior, într-un răspuns la mesajele internauților, actualul președinte al filialei județene PNL Vaslui a acuzat o epuizare fizică, fără a intra prea mult în detalii.

„Mulțumesc pentru comentarii…sunt bine, sănătos. Chiar dacă oboseala își pune amprenta uneori pe chip…misiunea de medic chirurg imi aduce cele mai mari satisfacții și împliniri. A face bine…indiferent ca suntem medici sau avem orice alta meserie…ar trebui să fie atributul fiecăruia dintre noi”, a mai scris Nelu Tătaru în comentariile la fotografia postată de pe un pat de spital.

Despre cât „bine” a făcut Nelu Tătaru în 2020, anul începutului pandemiei, când ocupa funcția de ministru al Sănătății, ne amintim cu toții: a fost omul care a girat închiderile în casă, achizițiile de materiale sanitare la suprapreț, fără licitație, erezia neștiințifică a purtării măștilor în aer liber și toată isteria guvernamentală referitoare la distanțare fizică, închideri de restaurante, piețe, pelerinaje ș.a., carantina de noapte - când virusul intra în modul „feroce” de la o oră fixă dictată de minister sau de CNSU, înmormântările bolnavilor goi în saci de plastic și fără slujbă religioasă și alte fapte „bune” cu care guvernarea PNL a „fericit” poporul până la semi-îngrângerea electorală din toamnă, care a avut drept consecință debarcarea lui Ludovic Orban și continuarea nestingherită a „măsurilor”.

Reamintim că, foarte recent, și triplu vaccinatul Raed Arafat, șeful DSU, a declarat că s-a îmbolnăvit de Covid în ciuda „vaccinului salvator”, în cazul său nefiind necesară încă spitalizarea, ci, deocamdată, închiderea la domiciliu.
Alte stiri
05.05.2022 17:11
Vistierul imparatului a fost prins cu mata; in sac -- dezbracat uns cu miere legat la stalp la marginea drumului-- o gramada de muste il piscau dureros --- un trecator milos a inceput sa alunge mustele dar omul a zis--- lasale pe stea ca sunt satule -- daca le sperii vor venii altele mai flamande si ma vor pisca si mai tare -- noii magistrati vor fi ca noile muste vor musca mai tare fiindca jepurile lor sunt goale
05.05.2022 21:24
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA