Tribuna
Oportunităţi de finanţare pentru IMM-uri
Viorel ANDRIESCU
2436 vizualizari
Oportunităţi de finanţare pentru IMM-uri

Hotelul RAMADA, din Sibiu, a găzduit vineri, 25 martie, seminarul cu tema "Oportunităţi de finanţare destinate sectorului IMM-uri".
Evenimentul, organizat de CRIUS - companie specializată în servicii complete de consultanţă în vederea obţinerii de finanţări nerambursabile, atât din surse europene, cât şi de la Bugetul de Stat, în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, s-a constituit, după cum remarcau organizatorii, într-un "apel de proiecte, destinat instituţiilor în lucrări de construire, extindere sau modernizare a spaţiilor de producţie; servicii; achiziţionarea de linii de producţie, echipamente tehnologice, utilaje, instalaţii, echipamente specifice în scopul obţinerii unei economii de energie; programe informatice, realizarea de website-uri, brevete, licenţe, fiind ultima sesiune de depunere din cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, pentru mediul de afaceri privat".

* * *
Reprezentanţilor mediului de afaceri sibian le-au fost prezentate cu acest prilej detalii importante cu privire la oportunităţile de finanţare în domeniul, precum şi asupra modalităţilor de obţinere a acestora.

comentarii
1 comentarii

Nimic nu ne mai redreseaza economia tarii. Am ajuns o natie de cumparatori de la supermarket. Nimic din ce producem nu este vandabil. Importam marffa ieftina si proasta pe care o cumparam din standurile supermarketurilor. Au fost falimentati micii meseriasi, micii producatori. Te bati sa obtii o finanantare pt afacerea ta , produci ceva, apoi te intrebi cui sa vinzi. Supermarketurile gem de marfa. Sa traiti bineeee
Din pacate Romania a intrat pe un fagas dezastruos
29.03.2016 05:26
Din aceeasi categorie
serviciul public

Q House

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA