Tribuna
Olivia Steer va contesta amenda primita de la CNCD
Olivia Steer va contesta amenda primita de la CNCD
© facebook/Olivia Steer

Fosta prezentatoare Olivia Steer, acuză că deşi "zeci de publicaţii s-au înghesuit sa anunțe satisfăcute" că a primit amendă de la CNCD, "pentru o așa-pretinsă fapta de discriminare, la adresa medicilor", niciun reprezentat al presei nu i-a cerut un păunct de vedere. La fel, ea se plânge că "nici un canal media nu a anunțat printr-un cuvințel, cât de mic (...) "că, acum doua luni, Curtea de Apel Bucuresti a anulat prima amendă şi a desființat hotărîrea NELEGALA a CNCD, pentru că aceasta instituție de stat, numita falnic Consiliul National de Combatere a Discriminării, m-a discriminat, încălcîndu-mi flagrant dreptul la apărare". "Da, voi ataca, prin avocații foarte competenti care ma reprezintă, decizia CNCD. Din nou!  Şi, DA, voi demonstra, cu toate argumentele, Nnelegalitatea sa!" a spus Olivia Steer. Colegiul Medicilor din România a anunţat că a sesizat CNCD cu privire la o postare realizată pe Facebook în 2021 de către Olivia Steer, care a fost considerată "atingere dreptului la demnitate personală a unei categorii sociale distincte, în cazul de față fapta fiind îndreptată asupra medicilor. În plus, mesajul a urmărit și încurajarea a cât mai multor cetățeni să ia atitudine prin proteste și manifestări publice împotriva personalului medical care lucra în condiții excepțional de grele, pentru a limita efectele pandemiei". 
Decizia CNCD prevede ca Steer să primească o amendă de 5.000 lei, dar poate fi contestată în instanță.

comentarii
3 comentarii

Ticalosii vor sa bage pumnul in gura tuturor celor care au spus adevarul in pLandemie. CNCD este o institutie bolsevica. Actioneaza la comanda politica si cenzureaza orice informatie nu convine sistemului mafiot care conduce tara. Amendeaza aberant posturi de televiziune dar si persoane fizice. O institutie ce ar trebui desfiintata.
Sibian
16.03.2023 17:27
Figuranta asta e o proasta patologica...e din genul celor ce te sfatuiesc sa bei urina ca e bio!!!
O proasta
17.03.2023 14:50
Dar pe tine cine te-a intrebat, bai trotineta? Te bagi in seama sa spui si tu o prostie. Altfel nu stateai bine la ghidon...
@ 14:50
18.03.2023 16:50
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Tursib S.A

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Sibiu Blues Nights 1st Edition
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA