Tribuna
PNL
Oferte culturale și de timp liber pentru persoane cu dizabilități
Oferte culturale și de timp liber pentru persoane cu dizabilități

Proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ a ajuns la final, după o perioadă de patru luni în care a oferit persoanelor cu dizabilități din comunitatea sibiană posibilitatea de a participa la activități sportive, de teatru, pantomimă, fotografie, dans modern și artistic.

Sâmbătă, 5 Octombrie 2019 începând cu ora 16:30 va avea loc un spectacol care va marca finalul proiectului și care prezintă publicului larg momentele artistice de teatru, pantomimă şi dans pregătite de persoanele cu dizabilități participante la cursuri și workshopuri.
Evenimentul va avea loc pe str. Cetăţii în faţa Muzeului de Ştiinţe Naturale şi începând cu ora 17:30 la Sala Thalia.
 „La final de proiect mulţumim Consiliului Local Sibiu şi Primăriei Municipiului Sibiu, Consiliului Judeţean Sibiu, Sălii Thalia, Sălii Transilvania, unde au avut loc antrenamentele de baschet, Arenei Luceafărul unde s-au desfăşurat activităţile sportive. Cu toţii aduc un aport major la integrarea persoanelor cu dizabilităţi în comunitate”, anunță organizatorii.
Acţiunea face parte din proiectul „Activi pentru incluziune. Oferte culturale şi de timp liber pentru persoane cu dizabilităţi“ cofinanţat de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunităţii 2019 şi Fundaţia Comunitară Sibiu prin fondurile stânse la Maraton Sibiu 2019.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia