Tribuna
PNL
Ofertă de nerefuzat, la Centrul Cultural "Ion Besoiu"
Liuba STARII
1264 vizualizari
Ofertă de nerefuzat, la Centrul Cultural

Veşti bune pentru amatorii de artă cinematografică de toate vârstele din Sibiu şi nu numai. În octombrie, Centrul Cultural "Ion Besoiu" (fosta Casă de Cultură a Sindicatelor) prezintă nouă filme de la Hollywood.
Astfel, prichindeii vor avea de ales dintre filmul 3D ”Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation” (”Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă”), care va fi proiectat zilnic, la ora 11.45, sau filmul Wheely (Wheely: Voios şi Iute) -3D, proiectat la ora 14. Iubitorii de thriller nu vor rămâne nerăsplătiţi, pentru ei conducerea Centrului pregătind filme Venom - 3D, zilnic, la ora 16 şi 21, şi filmul ”I Still See You” („Blestemul celor rămaşi”), de la ora 18.30. În sala nr. 2, va fi proiectat desenul animat ”Ploey - You Never Fly Alone (Ploey - Inimă de viteaz”), la ora 15.30. Seara, urmărim activitatea serviciilor secrete la „Mile 22” („Mile 22: Misiune secretă”), de la ora 18, şi la „Johnny English Strikes Again”, („Johnny English loveşte din nou”), de la ora 20.15

comentarii
1 comentarii

Doamna Liuba cand aveti timp poate explicati de ce este de nerefuzat oferta despre care scrieti. De exemplu ce pateste un om daca refuza oferta. Va fi urmarit pe strada si linsat cu sadism ? I se va incendia casa ? i se va viola bunica nonagenara ? Care e ideea dvs ?
de ce
15.10.2018 17:10
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia